skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Busture 2019

Busture 2019

SÅ ER DE NYE BUSTURE KLAR TIL DIN TILMELDING

Der venter et meget spændende efterår, og vi har dette spændende program til jer. Du kan tilmelde dig alle turene her, men på vores nye hjemmeside skal du være opmærksom på følgende;
Du SKAL afslutte din ordre efter hver bustur. Det er altså ikke muligt at bestille alle busture på samme ordre. Gør du dette annulleres ordren.
Selvom der står kontonummer på din kvittering skal du IKKE indbetale penge FØR du får yderligere information fra os. Tak.

MORS/THY ONSDAG DEN 30. oktober kl. 19.30

Der er altid drama når vi gæster “Bette Balkan” og mon ikke også at det i denne sæson bliver en kamp som Mors/Thy MEGET gerne vil vinde. En sejr kræver derfor mange Aalborg Håndbold Fans på lægterne så vi kan byde “Bette Balkan” op til dans.

Prisen er 290 kr incl billet.

SKJERN HÅNDBOLD DEN 13. november kl. 18.30

Et besøg i Skjern Bank Arena sender altid tankerne tilbage til den skønne dag i 2017 hvor vi vandt vores 3. mesterskab. I år er Skjern kommet lidt haltende fra start men det gør bestemt ikke kampen lettere. De vil gå benhårdt efter at slå de regerende mestre.
Skjern Håndbold giver en øl eller vand på din entrebillet, som en anderkendelse for de flotte start vi har haft i CL og Ligaen og som tak for den gode stemning vi er med til at give i hallen når vi er på besøg. Dette tilbud gælder kun hvis du køber din entrebillet gennem AAHS.
AAHS vil gerne sige tak til Skjern Håndbold.
Pris incl billet (og en øl/vand i hallen) 335 kr.

NORDSJÆLLAND HÅNDBOLD DEN 27. november kl. 19.00

Af en eller anden grund møder vi ofte Nordsjælland på en hverdag. Derfor er der heller ikke denne gang arrangeret en bustur. Vi håber dog at der er nogen som kan finde tiden til at tage en tur til Sjælland for at støtte drengene.
Pris for billet 110 kr.

FLENSBORG HANDEWITT SØNDAG DEN 1. december kl. 19,00

Så er der igen bustur til Tyskland, vi har spillet mange gode kampe i Flens Arena, og må denne december bare starte med en af disse kampe ☺ Der er dog ingen tvivl om at det bliver en hård kamp, og derfor håber vi mange vil tage turen til det tyske for at støtte drengene til sejr. Der bliver mulighed for grænsehandel INDEN kampen.
TILMELDNINGEN ÅBNES HURTIGST MULIGT DA VI LIGE MANGLER BILLETPRISEN.

KIF KOLDING ONSDAG DEN 4. december kl. 19.00

Kolding har fået en svær start på sæsonen, det betyder dog ikke at kampen bliver let. Da vi var afsted på bustur om søndagen, har vi valgt at lave turen som Kør selv. Vi håber dog at mange vil tage til Kolding for at støtte drengene. Hvis du ønsker at deltage på en evt. bustur, så send os en mail på info@ahs.dk så vil vi vurdere om der er interesse nok til at vi kan sende en bus afsted.
Billetpris 100 kr.

SKANDERBORG HÅNDBOLD LØRDAG DEN 21. december kl. 16.00
Årets juletur går til Skanderborg. Vi kan alle huske at de snuppede det ene point i Jutlander Bank Arena, så nu skal vi afsted efter to når vi gæster Skanderborg.
Af praktiske hensyn kommer busturen først til salg senere så hold øje med facebook og hjemmeside.

Back To Top