Busture


Alle planlagte busture til udebanekampe bliver listet her. Er listen tom? Så er der ikke arrangeret noget lige forløbig.Når du har tilmeldt dig en bustur, modtager du en bekræftelse på e-mail. Når vi ved, hvordan busturen bliver sat sammen (bustype mv), modtager du en anden e-mail med oplysninger om, hvor meget du skal betale og til hvilken konto du skal overføre pengene.

BEMÆRK: Man kan KUN deltage på busture og købe kør-selv-billetter , hvis man er medlem af Aalborg Håndbold Support med mindre andet er angivet ved den pågældende bustur. Bliv medlem her!

HUSK: TILMELDING TIL BUSTURE ER BINDENDE!
MAD PÅ BUSTURE
Følgende mad kan bestilles til alle busture. Maden leveres af Frilandsvejens Slagter i Hjørring. Skriv dit ønske i kommentarfeltet til pågældende bustur.

  • Skinke m. pastasalat, kartoffelsalat eller blandet grøn salat – 50,-
  • Frikadelle m. pastasalat, kartoffelsalat eller blandet grøn salat - 50,-
  • Kylling/Bacon m. blandet grøn salat – 50,-
  • 3 stk. uspecificeret håndmadder – 40,-
  • Sandwich m. kylling/bacon, frikadelle, skinke/ost, roastbeef, ribbenssteg, spegepølse eller rullepølse – 45,-
  • “Slagterens Overraskelse” – 50,-

Fra starten af sæson 2017-2018 er det desuden i en prøveperiode muligt at bestille et stykke frugt til busturen. Der kan vælges mellem rødt æble, grønt æble, banan og pære. Prisen for et stykke frugt er 5,-.

Bemærk at det ikke er tilladt at nyde medbragt mad og drikke i bussen.


Bustur


Santander Cup: KIF Kolding - Aalborg Håndbold
Sted: Sydbank Arena, Kolding
Start dato: 2019-08-23
Start tid: 1430

Første betydningsfulde kamp i sæsonen 2019-2020 er et vaskeægte arvefjendeopgør, når vi fortsætter vores pokaltitelforsvar med 1/8-finale i Sydbank Arena i Kolding, hvor detroniserede KIF Kolding venter.

Traditionsklubben var tæt på nedrykning sidste år, men klarede lige skærene. Hvad der på papiret måske bør være klar klasseforskel, bliver utvivlsomt et vaskeægte pokaldrama, så tag med til Kolding og vær med til at bære drengene frem mod sejren og avancement til kvartfinalen i årets Santander Cup!

Pris for busturen: 90,-

Entrebilletter:
Siddeplads: 110,-
Ståplads: 60,-

Tilmelding er bindende og kun for Medlemmer af AaHS, og billetterne fordeles efter først-til-mølle. Du SKAL skrive, hvorvidt du ønsker sidde- eller ståplads. Såfremt du intet skriver, så vil du blive tildelt den billettype, der er tilovers efter fordeling. Ønsker du KUN at deltage, hvis du kan få siddeplads, så bedes du gøre opmærksom på dette i kommentarfeltet.

Afgang fra Jutlander Bank Arena er kl. 14.30
Kampstart er kl. 18.30
Forventet hjemkomst ved Jutlander Bank Arena er ca. kl. 00.00.

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER SØNDAG DEN 18. august 2019 KL. 18.00.

Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en e-mailbekræftelse fra os :-)


KØR-SELV-TUR: GOG - Aalborg Håndbold
Sted: SU´VI:T Arena
Start dato: 2019-09-7
Start tid: 16.10

Starten af sæsonen byder på en gentagelse af 2. finale i forrige sæson, når vi igen gæster SU`VI:T Arena i Gudme. Hjælp drengene til en sejr og god start på sæsonen, og lad os snuppe de 2 point med til Aalborg


Entrebilletter:

Siddeplads: 120,-


Tilmelding er bindende og kun for medlemmer af AHS. Billetterne fordeles efter først-til-mølle. Vi tager forbehold for ændringer.

Kampstart er kl. 16.10

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER MANDAG DEN 2. september 2019 KL. 18.00.

Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en e-mailbekræftelse fra os :-)

Hosted af Meebox.net - Professionelle Webhoteller