Busture


Alle planlagte busture til udebanekampe bliver listet her. Er listen tom? Så er der ikke arrangeret noget lige forløbig.Når du har tilmeldt dig en bustur, modtager du en bekræftelse på e-mail. Når vi ved, hvordan busturen bliver sat sammen (bustype mv), modtager du en anden e-mail med oplysninger om, hvor meget du skal betale og til hvilken konto du skal overføre pengene.

BEMÆRK: Man kan KUN deltage på busture og købe kør-selv-billetter , hvis man er medlem af Aalborg Håndbold Support med mindre andet er angivet ved den pågældende bustur. Bliv medlem her!

HUSK: TILMELDING TIL BUSTURE ER BINDENDE!
MAD PÅ BUSTURE
Følgende mad kan bestilles til alle busture. Maden leveres af Frilandsvejens Slagter i Hjørring. Skriv dit ønske i kommentarfeltet til pågældende bustur.

  • Skinke m. pastasalat, kartoffelsalat eller blandet grøn salat – 50,-
  • Frikadelle m. pastasalat, kartoffelsalat eller blandet grøn salat - 50,-
  • Kylling/Bacon m. blandet grøn salat – 50,-
  • 3 stk. uspecificeret håndmadder – 40,-
  • Sandwich m. kylling/bacon, frikadelle, skinke/ost, roastbeef, ribbenssteg, spegepølse eller rullepølse – 45,-
  • “Slagterens Overraskelse” – 50,-

Fra starten af sæson 2017-2018 er det desuden i en prøveperiode muligt at bestille et stykke frugt til busturen. Der kan vælges mellem rødt æble, grønt æble, banan og pære. Prisen for et stykke frugt er 5,-.

Bemærk at det ikke er tilladt at nyde medbragt mad og drikke i bussen.


Bustur


TEST: GOG - Aalborg Håndbold
Sted: SU'VI:T Arena, Gudme
Start dato: 2019-07-31
Start tid: 1600

!VI TESTER!

DM-finalerne står for døren efter vi mod BSV gjorde kort proces og sikrede os en stensikker finaleplads efter to sejre i de to første semifinaler.

Det er vores femte DM-finale på 10 år, og de tre af de fire foregående er blevet vundet! Nu skal sejrsprocenten øges fra 75% til 80% - GULDET SKAL HJEM TIL AALBORG!

Pris for busturen: 100,-

Entrebilletter:

Siddeplads (begrænset antal): 200,-
Ståplads (begrænset antal): 150,-

Tilmelding er bindende og kun for Medlemmer af AAHS, og billetterne fordeles efter først-til-mølle. Du SKAL skrive, hvorvidt du ønsker sidde- eller ståplads. Såfremt du intet skriver, så vil du blive tildelt den billettype, der er tilovers efter fordeling. Ønsker du KUN at deltage, hvis du kan få siddeplads, så bedes du gøre opmærksom på dette i kommentarfeltet. Af hensyn til, hvis vi skal mere end en bus afsted, så bedes man enten tilmelde sig sammen med dem man ønsker at rejse sammen med eller skrive det i kommentarfeltet.

Afgang fra Jutlander Bank Arena er kl. 16.00
Kampstart er kl. 20.30
Forventet hjemkomst ved Jutlander Bank Arena er ca. kl. 02.00.

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER SØNDAG DEN 2. juni 2019 KL. 20.00.

Din tilmelding er først registreret, når du har modtaget en e-mailbekræftelse fra os :-)

Hosted af Meebox.net - Professionelle Webhoteller