skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

I Aalborg Håndbold Support er vores primære opgave at skabe den bedste stemning omkring Aalborg Håndbolds kampe – såvel i Jutlander Bank Arena som på udebane, hvor vi stort set altid er repræsenteret i såvel Danmark som udlandet. Supportklubben blev dannet i efteråret 2009 som resultat af en hjemmebanekamp, hvor udeholdets få tilskuere overdøvede Gigantium. Et scenarie vi siden har været skyld i mange gange rundt i Danmark. Vi viser vores støtte til holdet gennem sang, råb, larm og tifos!

Vi er uden sammenligning Danmarks største håndboldfanklub med mere end 400 medlemmer pr. august 2017. Vores medlemmer har fået en række store håndboldoplevelser som busture til Magdeburg, Flensborg og Hamborg samt naturligvis seks danske mesterskaber i 2010, 2013, 2017, 2019, 2020 og 2021Vi arbejder hele tiden på at sikre flere uforglemmelige oplevelse ved at sikre den sportslige succes, der giver disse oplevelser.

Som medlem af Aalborg Håndbold Support får du adgang til en række fordele i form af særlige medlemsarrangementer, udvalgte gratis busture, diverse rabataftaler og adgang til et særligt område på vores hjemmeside, hvor du kan dele dine holdninger med ligesindede Aalborg Håndbold supporters. Derudover bliver du del af et fantastisk fællesskab, der i årenes løb har været samlet til en lang række mindeværdige kampe og arrangementer. Et medlemskab koster blot 100 kr. for ét år. Er du under 15 år, koster et medlemsskab kun 50 kr.!

 

Kontingentindbetaling

Betaling af kontingent til Aalborg Håndbold Support kan ske enten kontant til et bestyrelsesmedlem i Jutlander Bank Arena eller via bankoverførsel til følgende konto:

Jutlander Bank; 
Reg. nr.: 9807
Konto nr.: 2072 5291 30

Mobilepay;
39562

Husk at skrive dit navn og medlemsnummer i kommentarfeltet til overførslen.

 

Back To Top