skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Forud for sæsonen 2016-2017 præsenterede vi nedenstående TIFO, der satte fokus på Aalborg Håndbolds rolle som hele Nordjyllands håndboldhold med en solid base i Aalborg:

I Aalborg Håndbold Support støtter vi både vores nuværende og tidligere spillere, så da vi stod til at skulle møde Skjern i slutspillet i foråret 2016, lavede vi nedenstående TIFO i støtte til vores tidligere fighter Daniel Svensson:

Forud for sæsonen 2015-2016 havde vi ikke lavet et stort banner pga. den nye hal. Tilgengæld præsenterede vi denne TIFO i december i anledning af Aalborg Håndbolds fem års jubilæum:

I foråret 2015 mødte vi FC Barcelona i Champions League 1/8-finalerne. Det blev markeret med den på det tidspunkt mest ambitiøse TIFO, vi havde lavet: en stor mosaik på langsiden, hvorpå der stod “Aalborg”. TIFO’en blev blandt andet rost af BSV’s direktør som “Danmarkshistoriens flotteste håndboldtifo”:

Til sæsonen 2014-2015 præsenterede vi dette banner, der skulle markere fanklubbens første fem år og klubbens rejse i de år:

Til første kamp i 2013-2014 sæsonen (træningskamp mod Flensborg) bød vi velkommen til de mange nye spillere:

Banner_2012-13 (1)

Til klubbens anden sæson lavede vi dette store banner:

Banner_2012-13

 

Stort banner i forbindelse med Aalborg Håndbolds første sæson:

 

Stort banner i forbindelse med AaBs brud med klubben

Håndbold i Aalborg - Dansk Mester 2010

 

Fanklubbens indspark, da AaB talte om at lukke håndboldafdelingen.

Vores BY, Vores HOLD - Herrehåndbold i AALBORG

Back To Top