skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Mødt var; Tina Østergaard (referent), Michael Christensen, Jesper O. Nielsen, Nicolai Andersen og Anders Eiler.

1; Busturen til AG den 29/10-2011
Hvordan reklamerer vi bedst for busturen til AG så vi kan få en bus afsted?
– Nicolai laver en opfølgningsmail hvor folk opfordres til at melde sig til turen (tæt på sidste tilmeldingsfrist)
– Til kampen mod Skive får vi en sides reklame for turen i kampprogrammet
– Nicolai laver reklamer sæderne i forbindelse med spisning før kampen mod Tvis.
– Nicolai laver et A3 reklame skilt til at stille op i ”vores hjørne”

2; 10.000 til håndbold den 12/11-2011
Aalborg Håndbold arrangerer ikke bustur til Herning, vi kan derfor forvente at vi skal have mere end en bus afsted. Nicolai laver en tekst til vores medlemmer, samt sæsonkortholdere som klubben evt. kan sende ud. (dette er ikke aftalt med Jan/Thomas endnu) Michael kigger på prisen og mail skal være klar i starten af uge 40.
Det aftales at man kan bestille sandwich til turen, men pga de (forhåbentlig) mange deltagere kan man kun bestille sandwich med kylling og bacon. Dette dog kun ved forudbestilling/betaling.
Vi sender KUN fyldte busser afsted, dette skal gøres klart for alle. Vi håber selvfølgelig at mange vil med bussen så vi kan tjene nogle penge til fremtidige busture.

3; Hjemmeside/opdatering/medlemsmail mm
Der blev fastlagt nogle lidt klarere regler om hvem som gør hvad.
Kampoplæg; aftales mellem Anders og Nicolai og laves senest et par dage før kampen
Kampreferat; Som udgangspunkt Nicolai, disse sendes nogle gange som mail andre gange ”bare” på hjemmesiden.
Medlemsmail; udsendes af Anders.
Under debatsiden skal der laves mulighed for billeddeling. Dette laves i den lukkede del af forum. Anders står for dette.
Under ”om fanklubben” laves det er punkt for TIFO historik. Anders står for dette. Har du billeder bedes disse sendt til Anders
Ellers vil vi gerne opfordre alle til at benytte vores debatforum.

4; Medlemsfremgang/fastholdelse af medlemmer
Vi har stadig en jævn tilmelding fra nye medlemmer og der var en god snak om hvad vi kan gøre for at fastholde vores nuværende medlemmer. Det er svært at fastholde medlemmer som feks ikke længere kommer i Gigantium, eller som er flyttet. Nicolai laver en tekst til de medlemmer som ikke fornyr deres kontingent som sendes som information.

5; Merchandise
Der er ok salg i vores merchandise, men det måtte gerne være bedre. Det er svært at få det mere synligt i Gigantium, men Anders gør det mere synligt på vores hjemmeside.

6; TIFO, hvad gør vi fremadrettet;
Der var stor enighed om at vi vil fortsætte med vores TIFO produktion og der er allerede nye ideer på ”tegnebrættet”. Der vil i forbindelse med sidste kamp i grundspillet (på hjemmebane) i gang laves en TIFO indsamling med henblik på TIFO produktion til slutspillet

7; Pay pal
Der var enighed om at droppe brugen af Pay Pal, da det virker meget uoverskueligt, og det har ind til nu være meget svært at overbevise dem om at de penge som rent faktisk indbetales tilhører os!! Anders sørger for at få opsagt aftalen. Det fungerer fint med bankoverførsel eller kontakt betaling til os i Gigantium.

8; Medlemsfordele
Vi har efterhånden fået nogle gode medlemsfordele og vil gerne have endnu flere. Der er faktisk gode penge at spare hos vores samarbejdspartere. Vi vil forsøge at flette vores medlemsfordele ind i en medlemsmail på et tidspunkt for at gøre dem mere synlige.

9; Indmeldelse/reklamer op bordene før kampen
I forbindelse med kampen mod Skive laver Nicolai en reklame for Kolding busturen, I forbindelse med Tvis kampen laver Nicolai en reklame for AG busturen. Der holdes en lille pause med indmeldelses blanketter på bordene, men det fremgår af bustursreklamen hvor man kan melde sig ind.

10; Økonomi
Regnskabet blev fremlagt og det går godt. Vi har fået en del uventede indtægter og det sammen med medlemsfremgangen gør at vi har en god økonomi. Det eneste der kunne være bedre pt er salg af merchandise, men vi håber der kommer lidt mere gang i dette.

11; Eventuelt
Ingen havde noget til dette punkt.

Back To Top