skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE DEN 19. JUNI 2017 KL. 18.00

Mødt var: Tina Østergaard, Michael Østergaard, Nicolai Andersen, Zita Jensen og Yvonne Kristensen.

Afbud fra: alle var mødt.

 

1. Evaluering af sæson 2016/2017

Det er ikke bestyrelsens opfattelse, at der har været de store problemer i sæsonen. Der har været en del “brandslukning”, hvor tingene er gået rigtig stærkt, men med hjælp fra gode medlemmer er tingene altid blevet løst. Vi er stolte og ydmyge over, at vi har rundet 450 medlemmer.

Vi er som fanklub meget stolte over, at vi i vores “levetid” har været med i 4 finaler, hvoraf vi har vundet de 3. Det er da meget godt gået på 7 år :-)

 

2. Ny sæson

TIFO: Der er planlagt 3 nye TIFO, eventuelt nogle nye små flag og måske en mosaik tifo til en CL hjemmekamp.

 

Generalforsamling: Afholdes (hvis ikke der kommer en træningskamp i vejen) den 31/8. Nicolai og Tina er på valg, begge er villige til genvalg.

 

Arrangementer: Vi vil forsøge at lave en slags “efter kamp” reception, hvor ikke-medlemmer kan komme og høre om fanklubben. Dette skal være først på sæsonen.

Efter-kampsarrangement: Det forsøges med 2, men dette afhænger meget af kampprogrammet.

TIFO-indsamling: Formentlig afholder vi i år 2 indsamlinger.

Alt efter, hvem vi trækker i CL, overvejer vi at lave et arrangement, hvor vi ser en udekamp på tv.

 

Busture:

Pokalkamp er fastsat og sættes snarest til salg.

Super Cup: Der arbejdes på forskellige løsninger, og så snart det er på plads sættes denne tur også til salg.

Tidligere ankomst til hallen: Som udgangspunkt vil bussen være ved hallen 30 minutter før kampstart. Skal dette ændres vil det medføre en merpris på busturen. Samtidig skal der tages hensyn til ,at deltagerne kan nå at få fri fra arbejde. Det aftales derfor, at der laves en vurdering til de enkelte kampe i forhold til, om det er muligt at køre lidt før f.eks. på ture, hvor der er mange deltagere eller i weekenden.

Det undersøges om det er muligt at lave te i bussen, og som forsøgsordning bliver det muligt at forudbestille frugt til busturen.

Da vi igen skal til Sønderjylland den 23/12, vil vi arbejde på, at der laves en bustur med grænsehandel. På turen vil der igen være pakkespil, ris ala mande og masser af julehygge.

 

Cafe/VIP: vi vil meget gerne fortsætte med at hjælpe, da de penge, vi tjener, har stor betydning for de tilbud, vi kan give vores medlemmer. Dog vil en sæson, som den vi går i møde, med mange kampe kræve, at vi får flere i gang. Så ALLE, som gerne vil hjælpe, må meget gerne henvende sig til os.

 

Merchandise: umiddelbart har vi en rimelig beholdning af forskelligt merchandise. VI afventer derfor med at bestille nyt.

 

Konkurrencer:

Fremover vil vi hylde “årets  ciffertipser” til generalforsamlingen. Ellers fortsætter online ciffertips som hidtil. Vi vil gerne opfordre flere til at deltage, det er for alle medlemmer, og det er gratis at deltage.

Næste sæson genoptager vi også konkurrencen om månedens spiller, hvor det igen bliver muligt at vinde præmier, hvis man stemmer.

Yderligere konkurrencer tages der stilling til i løbet af sæsonen.

 

Hjemmesiden/sociale medier:

Nicolai giver vores hjemmeside og facebook side et “ansigtsløft” i løbet af sommeren.

 

 3. Regnskab/budget

Regnskabet er endnu ikke helt færdigt, men igen i denne sæson kommer vi ud med overskud. Budgettet holdt igen ikke, men det var forventet :-)

 

4. Eventuelt

Intet

 

Back To Top