skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Som medlem af Aalborg Håndbold Support fanklub, har du mulighed for at benytte dig af følgende medlemsfordele:

Heidi’s Bier Bar

Du får rabat som medlem af Aalborg Håndbold Support. Ved fremvisning af gyldigt medlemskort af Aalborg Håndbold Support får du den første øl (Tuborg) eller sjus (eks. Vodka/Juice) gratis for dig selv og op til FIRE venner. Rabatten gælder KUN Heidi’s Bier Bar i Jomfru Ane Gade, Aalborg.

Jensens Bøfhus

Du får rabat som medlem af Aalborg Håndbold Support 20% på regningen hos Jensens Bøfhus i Østerågade 19, 9000 Aalborg og Nibevej 27, 9220 Aalborg SV. Aftalen gælder op til 8 personer, men kan ikke kombineres med anden rabat. Så husk dit medlemskort næste gang du skal på Jensens Bøfhus.

IGoGreen.dk

IGoGreen.dk giver 20% rabat på hele sortimentet. Brug rabatkoden ’AAHS’ når du handler. IGoGreen.dk sælger økologiske basisvarer, både som enkeltkøb og faste leveringer. Du kan bl.a. købe sokker, boxershorts og kaffekapsler. Med en fast levering sparer du tid og besvær på at købe de ting, du bruger i dagligdagen. IGoGreen.dk har altid fri fragt og levering i postkassen. Med en fast levering er der ingen binding. Rabatten gælder både enkeltkøb og første levering ved faste leveringer. Besøg IGoGreen.dk her.

Sportsway.dk

Sportsway er en dansk sportswebshop med base i Farsø. Det er en af de førende webshops på området og har varer fra alle de store firmaer, og du vil blive mødt af et team, der lever og ånder for sport, når du handler på Sportsway! I Aalborg Håndbold Support har vi et samarbejde med Sportsway, der sikrer dig 15% rabat – ALT du skal gøre er at benytte rabatkoden: aahs – nemmere bliver det simpelthen ikke :-) Besøg Sportsway.dk her.

NKA-Photo.com

20 % på fotoshoots eller gratis billeder (ubegrænset mængder). Velegnet til bl.a. byllup, events eller familiefotos. Priserne aftales i samarbejde med fotografen udfra den nødvendige arbejdstid. Se portfolio og kontaktoplysninger på http://www.nka-photo.com.

NKA

Nadias Sandwich

10% rabat på alle sandwiches hos Nadias Sandwich (gælder ikke drikkevarer og øvrige tilbud). Husk medlemskort til fremvisning når du bestiller. www.nadias.dk

Back To Top