skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

D. 2. september 2009 tog AaB Håndbold imod BSV i Gigantium, og det blev en epokegørende kamp for fankulturen omkring klubben, da udeholdets fans klart dominerede Gigantium Arena, og et par utilfredse hjemmefans tog konsekvensen heraf. Der blev indkaldt til møde angående dannelsen af en officiel fanklub – kun meget få mødte op. Det var dog nok til, at der d. 23. oktober kunne afholdes stiftende generalforsamling – AaB Håndbold Support var en realitet.

Efter en 1. sæson der bød på klubbens første danske mesterskab, bød vores 2. sæson som fanklub på nogle flere udfordringer. Midt i travlt program med EHF Champions League og mesterskabsforsvar bekendtgjorde AaB A/S, at det var den sidste sæson med håndbold i AaB. Håndboldafdelingen ledte efter en rigtig løsning, der kunne bevare tophåndbolden i Aalborg, og i fanklubben gjorde vi alt for at støtte dem i kampen, der endeligt fandt sin afgørelse, da Aalborg Håndbold A/S blev stiftet i slutningen af december 2010. Det havde længe været klart for os, at vi fortsat ville støtte op om den nye klub.

D. 1. juli 2011 skiftede vi navn til Aalborg Håndbold Support, og starten på en ny æra for fankulturen omkring herrehåndbold i Aalborg var en kendsgerning. Siden da har vi været med til at fejre yderligere to danske mesterskaber i hhv. 2013 og 2017. Samtidig har vi udviklet os til at være Danmarks i særklasse største håndboldfanklub takket være trofaste medlemmer, et godt samarbejde med Aalborg Håndbold og en række samarbejdspartnere.

Vores BY, Vores HOLD - Herrehåndbold i AALBORG

Back To Top