skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Vi var nok en del, der havde været lidt nervøse op til gårsdagens kamp, og da Bredsdorff inden kampen bekendtgjorde, at de nok ville benytte sig af nogle interessante og spændende dispositioner i løbet af kampen, blev det nok ikke ligefrem bedre. MEN vi fik set en fornem præstation, der virkeligt viste, at vi faktisk godt kan lukke ned for en flok rigtigt gode skytter, og vi fik derfor Team TVIS til at ligne et ganske ordinært hold. Vi endte med intet mindre end en 12-målssejr til trods for flere ukoncentrerede angreb – særligt i 2. halvleg. FREMRAGENDE!

Det var svært at skabe den helt vilde stemning, når der kun var 1400 tilskuere til stede i Gigantium Arena, men vi gjorde alle vores bedste. De 1400 tilskuere blev også vidne til vores hidtil største håndproducere banner, da vi under indløb præsenterede det banner på 9 x 6 meter, som vi og flere medlemmer arbejde hårdt på i forrige weekend! Alt forløb som det skulle, og vi har fået stor ros fra alle steder i og omkring AaB. Vi vil derfor endnu en gang sige et stort tak til alle, der har hjulpet i forbindelse med realiseringen af denne idé! Hold øje med www.AaBHS.dk, hvor der snart vil være statistik om banneret og naturligvis billeder fra afsløringen i går.

Sidst men ikke mindst bar flere af vores medlemmer også særlige t-shirts til kampen i går. På trøjerne var påtrykt “Vores BY, Vores Hold – Herrehåndbold i AALBORG!”, og som følge af mange forespørgsler kan vi nu tilbyde jer at købe disse trøjer. Ønsker du en t-shirt, så skriv din bestilling til info@aabhs.dk. Vi skal bruge navn, medlemsnummer og ønsket størrelse. Prisen er 60 kr., og for hver 10. ordre bliver ordrerne afsendt. Vi håber naturligvis, at I vil være med til at sprede dette budskab fra os til de helt høje herrer i AaB-koncernen og dermed udvise jeres fuldstændige støtte til spillerne, Jan Larsen og alle omkring håndbolden.

Back To Top