skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

På Cimber Sterling tribunen vil der fremover være et særligt område for AaB Håndbold Support, hvor der virkeligt skal larmes igennem og skabes super stemning, så alle hold vil frygte Gigantium Arena endda endnu mere i fremtiden.

Vi er godt klar over, at mange af vores medlemmer allerede har sæsonkort til andre steder i Gigantium Arena og ikke nødvendigvis lige vil flytte til det nye område uden videre kendskab hertil. Derfor giver vi jer muligheden for ganske gratis at få en billet til fanområdet til den næste hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold d. 11. november kl. 19.30. På den måde vil I forhåbentligt få et godt billede af, hvad vi forventer at kunne skabe med dette område, og vi håber da, at kampen vil give jer mod på i fremtiden også at overvære AaB Håndbolds hjemmekampe fra fanområdet.

Billetterne til fanområdet til Mors-Thy-kampen vil blive fordelt efter først-til-mølle-konceptet, og du kan sikre din billet ved at kontakte os på info@aabhaandboldsupport.dk. (Billetterne vil kunne afhentes 30 min. før kampstart i Gigantium Arenas forhal.) Det er vigtigt at understrege, at formålet med dette område er at få lavet en koncentreret kerne af fans, der er klar på virkeligt at larme igennem, så hvis du også er frisk på dette, så glæder vi os til at se dig i fanområdet til kampen.

Skulle du have yderligere spørgsmål til fanområdet, så kontakt os eller tag en snak med os til enten Tvis-arrangementet på John Bull Pub eller flagdagen på AaB College – begge arrangementer finder sted i den kommende weekend.

Back To Top