skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

I går fik vi spillet den sidste hjemmekamp i sæsonen, der samtidig var den sidste hjemmekamp med såvel AaB-logo på brystet som mange af spillerne! Vi går en ny sæson i møde med spændende udfordringer og oven på Koldings 3. plads i Slutspilsgruppe 2, er vi i AHS næsten sikre på, at det bliver med en eller anden form for Europæisk deltagelse fra Aalborg Håndbold (vi afventer dog 100 % bekræftelse herpå). Inden vi kommer så vidt, så skal vi dog lige sikre os avancement i Pokalturneringen i udekampen mod Fredericia HK på onsdag. Absolut sidste kamp for AaB Håndbold og sidste kamp med professionel håndbold i Fredericia – en stor aften! Du kan komme med til kampen ved at tilmelde dig vores bustur – det koster blot 175 kr. for medlemmer og 225 for ikke-medlemmer (billetpris 75 kr.). Sidste frist for tilmelding er i morgen mandag d. 9. maj 2011.

AaB Håndbold support kårede også “Årets AaBer” i forbindelse med gårsdagens kamp, og vinderen blev fuldt fortjent Jonas Larholm, som modtog en flot buket fra Blomsterhallen. Vinderen blandt de deltagende medlemmer blev Tove Hansen. Tillykke til begge to!

Oven på et par henvendelser fra nuværende medlemmer, så vil vi også gerne minde om, at AaB Håndbold Support naturligvis fortsætter vores arbejde næste år. Alle medlemmer forbliver medlemmer, så man skal ikke forny sit medlemskab af AHS med mindre, det alligevel stod til at udløbe!

Forhåbentligt ses vi på onsdag!

Back To Top