skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Så fik vi kastet slutspillet i gang i Gigantium Isarena mod Nordsjælland, der igen voldte os store problemer. Dog havde vi faktisk det hele i egne hænder med et hav af chancer og en storspillende Jannick Green. Desværre endte det jo i en trist aften, hvor vi led et 3-målsnederlag, der i den grad har gjort slutspilsbjerget endnu hårdere at bestige. Vi er nu 4 point efter AGK og 3 point efter Nordsjælland og forude venter udekampe mod AGK og Team Tvis Holstebro – 2 kampe, der SKAL vindes efter den start på slutspillet. På lørdag drager vi en lille flok til Brøndbyhallen for at heppe på overraskelsen, mens vi næste lørdag d. 16. april arrangerer bustur til udekampen i Holstebro. Skynd dig at melde dig til på hjemmesiden – drengene har brug for støtten mere end nogensinde!

I forbindelse med slutspillets sidste hjemmekamp mod TTH d. 7. maj kårer AaB Håndbold Support “Årets AaB-spiller”. Sidste år løb Søren Rasmussen med titlen, men hvem skal løbe med den i år? Du kan være med til at bestemme det ved at afgive din stemme senest onsdag d. 5. maj kl. 18.00. Du afgiver din stemme således:

Vælg de 3 bedste spillere i indeværende sæson og giv dem hhv. 3, 2 og 1 point. Din liste sendes til info@aabhs.dk (udfyld gerne EMNE-feltet med “årets spiller”.) Spilleren, der har modtaget flest point ved afstemingsfristens udløb, kåres som årets spiller. Blandt alle, der deltager i afstemningen, trækkes der lod om 1 stk. spillertrøje (str. M). Begge vindere offentliggøres i forbindelse med hjemmekampen mod Tvis d. 7. maj.

Lad os tro på, at miraklernes tid ikke er ovre; lad os forsvare det danske mesterskab på den bedste vis!

Back To Top