skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Så fik vi vores “hjemmebanekamp” mod Skjern overstået, og der skal på ingen måde herske tvivl om, at dette var en af de helt store håndboldoplevelser, som man kan få. Det får da også vores kære ven Kasi-Jespers kommentarer til at fremstå meget smålige og alene i et mediebillede, der følger vores positivitet omkring arrangementet. Ingen tvivl om, at præstationen på banen var alt andet end acceptabel, men herfra AHS vil vi i hvert fald gerne sige tak til alle AaB-fans, der var til stede i hallen – vi fik sat et rigtigt flot aftryk på stemningen og i betragtning af, at den store forskel på tilskuermængde fra de forskellige klubber klart var til Skjerns fordel, så afspejlede stemningen bestemt ikke altid dette. TAK!

Der skal også lyde en tak til de af vores medlemmer, der hjalp til på turen som rejseledere. Sidst men ikke mindst takker vi også AaBis for deres hjælp i forbindelse med sponsering af konfettirør til lørdagens indløbstifo.

På onsdag er det op på hesten igen i vores meget tætte og hårde program, der varer resten af kalenderåret, når Team Tvis Holstebro besøger Gigantium Arena. Vi skal have 2 point hjem, og derfor får vi brug for jeres hjælp. Så gem andestegen til weekenden og kom i god tid til Gigantium – vi har en overraskelse, som vi glæder os til at afsløre! Derfor vil vi opfordre alle til at være på deres plads i god tid inden indløb.

Vi ses på onsdag til et brag af en kamp!

Back To Top