skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Så er vi klar med busture til de to vigtige slutspilskampe imod Team TVIS Holstebro og Nordsjælland Håndbold. Vi starter i Tvis d. 16. april, efterfulgt af en tur til Nordsjælland d. 30. april.

Team Tvis er et hold, der skal respekteres, men omvendt, så er det også et hold, der skal give 4 sikre point i slutspilsgruppen. Første møde mod dem er i 3. runde, når vi besøger deres nye hal i Holstebro til et brag af et lokalopgør. Vores eneste udebanetur til Jylland i slutspillet, hvilket betyder, at vi SKAL dominerer hallen til denne kamp. Derfor skal vi bruge din og alle andre medlemmers hjælp – tag med på turen og støt drengene i mesterskabsforsvaret!

Sidst vi var i Nordsjælland var i grundspillets sidste runde, hvor vi blev aftenens helt store sorteper. Nu tager vi til Helsinge igen i slutspillets næstsidste runde. Forhåbentligt har vi en chance for den sødeste revanche ved at gøre Nordsjælland til slutspillets sorteper ved at besejre dem og forhåbentligt sikre en finaleplads eller alternativt en medaljekamp. Sidst mødte vi stor modstand på lægterne, så der er ingen tvivl: vi skal have maksimal nordjysk opbakning, hvis vi skal vinde kampen såvel på banen som på lægterne!

Læs mere om priser, tider og tilmelding til begge busture HER.

Back To Top