skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

I går aftes var vi 30 tilrejsende AaB-fans, der måtte forlade Helsinge hallerne med bøjede hoveder efter en intens og – for os – skuffende kamp, der gav Nordsjælland en 7-målssejr på 35-28, hvilket trods alt nok var lige i overkanten. Desværre vandt både Århus og Skjern deres kampe, og derfor endte vi som sidste spilledags helt store taber, idet vi gik fra en 2. plads, der gav slutspilsgruppe uden AGK og med 2 point, til en 5. plads med dertilhørende gruppe med AGK og 0 point med over. Mesterskabsforsvaret led et knæk, men før eller siden skulle AGK jo slås, hvis vi ville vinde!
Derfor gør vi i AHS klar til et brag af et slutspil, der begynder med revanche mod Nordsjælland på onsdag og en udekamp mod AGK i næste weekend. En hård start, der som minimum skal give 2 point og gerne mere endnu! Derfor følger her lidt information om de 2 kampe:

AaB Håndbold – Nordsjælland, onsdag d. 6. april 2011 – Gigantium Isarena:
Slutspillets hjemmekampe spilles i isarenaen. AaB Håndbold Support kommer til at holde til skråt bag det ene mål, som vi gjorde det i sidste års finaler. Har du sæsonkort og vil du sidde i vores område? Så send os dit navn og sæsonkortnummer, så sørger vi for, at du får plads sammen med os. Det samme gør sig gældende til hjemmekampene mod Team Tvis og AG København, der følger senere i slutspillet. Den skal have fuld gas på onsdag – sjældent får man så oplagt en mulighed for revanche! Derfor håber vi, at så mange som muligt vil sidde sammen med os, så vi kan skabe den nødvendige stemning.

AG København – AaB Håndbold, lørdag d. 9. april – Ballerup Superarena:
I sæsonens allerførste kamp tog vi til cirkus i Ballerup og led et lille nederlag, der med højere koncentration kunne have givet point. Siden har AGK udviklet sig meget, men som Bredsdorf siger, så er de jo blot et oprykkerhold :-) Derfor skal vi have så mange afsted til Ballerup som muligt, så vi kan stå sammen om at skabe “overraskelsen” og hente point på KASI-Jespers tropper allerede i 2. runde af slutspillet. Vi skal vise rutinen, og vi skal vise, at vi er Danmarks bedste publikum, såvel hjemme som ude!
Pris for busturen, eksl. Entre billetter for medlem 300,-kr.
Sidste frist: 3 april 2011, læs mere på vores hjemmesiden under bustur.
Yderligere info omkring slutspillet:
Til slutspillets sidste hjemmekamp (mod Team Tvis Holstebro) tager vi i AHS afsked med en række spillere (med mindre vi inden da er sikker på en finale/bronzekamp), og det gør vi naturligvis med et stort banner. Dette skal laves i weekenden 30./31. april 2011, hvor vi sandsynligvis også skal spille slutspilskamp. Sæt derfor to krydser i kalenderen for denne weekend – vi vil sætte stor pris på enhver hjælp i forbindelse med bannerproduktionen :-)

Det var vist alt for nu, men hold øje med din inbox, da vi løbende under slutspillet kommer med vigtige udmelder angående busture, hjemmekampe og kåring af årets AaB’er.

Back To Top