skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

“SUPER SØREN, SUPER SUPER SØREN!” … “ALE ALE ALE, HENRIK MØLLGAARD ALE, HENRIK MØLGAARD ALE, HENRIK MØLLGAARD ALEEEE!”

Lettelsen var enorm både på lægterne og banen efter den påkrævede sejr over oprykkerne fra HC Midtjylland, efter et par grimme hug i Rusland og Århus.

Ca. 20 AaB fans var placeret midt på tribunerne (vi fik nemlig billetter med “fri placering” – den var ny – så vi satte os midt i det hele og skabte en fin lille ring af tomme sæder rundt om os). Med en opgraderet tromme, friske hænder og 20 AaB fans placeret på en klap-sammen tribune der kunne lame rigtig godt, når man stampede i den, dominerede vi lydscenen i Herning – det glemmer de nok ikke lige foreløbig! Det er svært at beskrive med ord, men støtten til AaB og lydscenen vi lavede var fantastisk – det bør du også opleve – tag med på næste udebanetur!

Søren og Jannick stod begge en fantastisk kamp. Søren pillede glansen af de små hurtige HCM spillere i løbet af 1. halvleg. Da Jannick kom ind midt i 2. halvleg startede han med at redde 3 stk. 100% bolde – verdensklasse! Kjelling valgte at score 11 af de 41 AaB mål – når han har sådan en dag, er han umulig at stoppe og en fornøjelse at se!

Efter spillerne havde kæmpet sig op fra 0-2 i kampens start var vi i front kampen igennem og tog en sikker sejr hjem. Alt i alt var det en fantastisk udebanetur med super stemning og en flot, selvtillidsgivende sejer i sidste ende.

Back To Top