skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Stemmerne er rustne, hovederne er trætte og humøret er på det højeste efter en aften, hvor FCK blev spillet baglæns ud på deres løvehaler og forlod Gigantium med hængende manker efter at have tabt 32-25 til et velspillende AaB-hold. 

Aftenen startede flot med præmieren på “Danmarkshistoriens største håndboldtifo” præsenteret og sponsoreret af Nordjysk Elhandel – det var stort at være med til, og det lagde grundstenen til en fantastisk aften, hvor vi virkeligt fik sat gang i en stemning, der vel nok var den bedste hidtil i denne sæson.

På lørdag går det så løs i Viborg, mens Skjern kommer på besøg på onsdag, inden vi d. 8 maj skal til København for at spille, hvad der stadig ligner den afgørende kamp om DM-finalepladsen – MEN nu kan vi selv afgøre det! Vi arbejder fortsat på højtryk for at få stablet en tur på benene og vender tilbage med det samme, vi ved mere. Er DU interesseret i at komme med og bringe os i finalen? Så kontakt os allerede nu på info@aabhs.dk og meld din interesse!

Husk også at deltage i vores afstemning om årets AaB Håndbold spiller – se mere om afstemningen på vores hjemmeside www.aabhs.dk – sidste frist for deltagelse er tirsdag d. 4. maj kl. 12.00.

Tak for at have været med til at skabe en fantastisk stemning!

PS. Vil du sikre dig en unik souvenir fra denne sæson? Så besøg trøje-auktionen på aabsport.dk og byd på den trøje du allerhelst ville eje.

Back To Top