skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Stemmerne er ved at være tilbage, og pulsen er ved at være rolig igen, men mindet om i lørdags står stadig lysende klart i vores bevidsthed – AaB Håndbold danmarksmestre 2009/2010.

Inden vi lukker denne fantastiske sæson helt, så vil vi gerne invitere alle medlemmer til afslutningsfest d. 25. juni 2010 kl. 18.00 ved AaB, Hadsundvej 184, 9000 Aalborg. Festen foregår i spillernes sædvanlige taktik- og “lege”-rum, og vi skal nok være behjælpelige med at vise vej dertil!

Menuen består af en stegbuffet fra Kokken og Jomfruen, og vi vil servere vin, øl og vand samt diverse “bustursrester” :-) Der vil også være noget underholdning og måske kigger en enkelt spiller eller to forbi i løbet af aftenen. Prisen for denne aften er 175 inkl. øl, vin og vand.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 21. juni, hvor betalingen også skal falde. Tilmelding foregår sædvaneligvis via e-mail. Skriv til info@aabhs.dk, såfremt du/I ønsker at deltage.

OG nu bliver vi også nødt til at tænke frem mod næste sæson. I denne sæson har vi haft et fanområde på Cimber Sterling tribunen – dette har vi også i næste sæson. Vi ser naturligvis gerne, at så mange medlemmer som muligt sidder i dette område, så vi kan skabe en endda endnu mere infernalsk stemning i Gigantium og Gigantium Isarena med udspring i dette område.

Området er i sektion E, og fra den kommende sæson kan man købe sæsonkort hertil. Hvis du ikke har haft sæsonkort i denne sæson, så er det let, så skal du naturligvis bare sørge for at bestille hertil i den nye sæson – såfremt du ønsker sæsonkort naturligvis! De af jer, der har haft sæsonkort til en anden plads i denne sæson, opfordres til at besøge AaB Shoppen i Friis Citycenter, hvor man ganske smertefrit kan flytte sin plads til sektion E.

Vi er godt klar over, at udsynet ikke er lige så godt som eksempelvis sektion C, men vi håber alligevel, at så mange som overhovedet muligt vil flytte til sektion E, da vi på flere vellykkede udebaneture har set, hvor meget mere larm man skaber i samlet flok. Jo flere vi er i sektion E, desto bedre stemning skaber vi, og desto nemmere bliver det at få resten af Gigantium Arena med – OGSÅ på udebaneture!

Vi håber, at vi ses d. 25. juni samt i den nye sæson!

Back To Top