skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Desværre kom guldet ikke hjem i forgårs, da Kolding vandt den anden finale med 34-26 efter at have ført med et par mål igennem det meste af kampen. Kampen blev spillet i et højt og intenst tempo, og man må så sandelig også sige, at det var intenst på tribunerne, hvor stemningen var fremragende fra begge lejre.

Der skal lyde et stort tak til alle de, der var med i vores 2 busser – I var alle med til at skabe en fantastisk kulisse til kampen. En kulisse, der skal overgås og også bliver overgået på lørdag i Gigantium Isarena, når DM-finalen skal afgøres. Vi er på hjemmebane, der er Karneval i Aalborg, og AaB kan vinde guld – lad festen begynde!

Vi vil snarest muligt udsende info omkring fanområdet til den 3. DM-finale – vi håber, at endnu flere vil støtte op om området til denne kamp. Det er nødvendigt med så stærkt et hjemmepublikum som muligt, så Spellerberg, Oecshler og co. kan blive hylet ud af den, og Larholm, Kjelling og alle de andre drenge bliver båret frem mod den historiske guldmedalje.

Vi glæder os utroligt meget, og vi glæder os til at se jer i Gigantium Isarena, hvor danmarkshistoriens bedste håndbold-kulisse skal skabes!

Back To Top