skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Så er tiden endeligt kommet, hvor Champions League fløjtes i gang for AaBs vedkommende. Det sker på torsdag, når vi på udebane i Moskva møder Chekovskie Medvedi, der stort set består af hele det russiske landshold – uden tvivl en svær og spændende kamp, som vi gerne ville have oplevet i hallen, men af mange årsager var det åbenlyst en umulighed. Dermed ikke sagt, at vi ikke gør noget for, at vi sammen kan se AaBs Champions League debut – nærmere tværtimod. Vi har nemlig lavet en særaftale med John Bull Pub (på Nytorv ved Toldbodsplads) om, at de viser kampen, og at medlemmer af AaB Håndbold Support kan få specialpriser på øl/vand, SÅFREMT de har tilmeldt sig på forhånd.

Det er af praktiske årsager, at vi bliver nødt til at kræve tilmelding på forhånd, hvis man ønsker specialpriserne, og derfor skal vi vide senest tirsdag d. 21. september, hvorvidt du ønsker at deltage eller ej. Svar blot på denne mail, hvis du ønsker at deltage. I den forbindelse er det da værd at bemærke, at jo flere medlemmer, der tilmelder sig, desto bedre bliver specialpriserne, så kom frisk! :-) Der er kampstart kl. 17.00, så kom i god tid for at få en god plads, da pubben jo er åben for alle!

Vi håber, at vi ses på torsdag til den spændende debutkamp i Europas største turnering for klubhold!

Husk også, at torsdag d. 23. september er sidste frist for tilmelding til udebaneturen d. 29. september, hvor HC Midtjylland er modstanderen. Priserne ekskl. entrebilletter er 100 kr. for medlemmer, og billetterne koster blot 95 kr. for voksne og 55 kr. for børn under 14 år. Vi håber, at se dig på turen!

Back To Top