skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Midt i sommervarmen har vi arbejdet for at skabe en tur til den spændende 3-holdsturnering i Kiel den 20. august med deltagelse fra AaB Håndbold og de tyske storhold THW Kiel og TBV Lemgo, og nu kan vi stolt præsentere en en-dagstur til en yderst favorabel pris.

Turen koster 250 kr. eks. Billet.
120,- kr. for billetten, der gælder til alle 3 kampe.
Turen gennemføres kun ved nok tilmeldte.

AaB spiller første kamp kl. 17.30 mod THW Kiel, derfor kører vi fra Aalborg kl. 7.00 om morgenen (afgangssted: Gigantium Arena), og vi forventer at køre fra Kiel omkring kl. 22. Vi gør opmærksom på, at der er stop ved grænsen med mulighed for indkøb på udrejsen! (I begrænsede mængder i forhold plads i bussen).

Ved ankomst til Kiel vil der være ca. 3 timers til fri afbenyttelse før hallen åbner. De mest garvede AaB Håndbold tilhængere kan nok huske hallen i Kiel fra det fantastiske EHF Cup-opgør tilbage i 2004, hvilket var en uforglemmelig oplevelse. Selvom dette “blot” er en træningsturnering, så tør vi garantere international topklasse såvel på banen som på lægterne. Skal du med til dette brag af en håndbolddag i den dejlige sensommer?

Tilmeld dig på vores hjemmeside www.AaBHS.dk.

Back To Top