skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Så kom den i hus! Klubbens første sejr i Champions League blev i dag en kendsgerning med den mere end dejlige 33-29 sejr over Dynamo Minsk. I lang tid lignede det ellers mere udekampene i Rusland og Ungarn end hjemmekampen mod Kadetten – vi var spillet tynde og virkede ualmindeligt modløse. Den beskrivelse passede i første halvleg på såvel spillerne som størstedelen af publikum i Gigantium, og det så da også mere end sort ud, da vi var bagud med 13-5 og stort set ikke havde dækket op eller haft et gennemspillet angreb. 2. halvleg startede lige så…

… Men så tog et eller andet ved spillerne, publikum og selv sponsortribunen. Gigantium kogte, spillerne sprudlede, og med ca. 10 minutter igen blev hviderusserne endeligt hentet for øjnene af et efterhånden rigtigt veloplagt publikum. Hvad end, det var hviderusserne, der undervurderede os, eller om det var et af disse magiske europæiske øjeblikke, er sådan set lige meget. Spillerne viste en uset vilje, gejst, fight og ikke mindst tro på egne evner, der straks smittede os på lægterne – tak for indsatsen! Uden tvivl en meget opmuntrende afslutning, der kan være yderst brugbar frem mod ligakampen mod Kolding onsdag og de fremtidige kampe i Velux EHF Champions League – vi kan jo sagtens spille med!

Nu vi har fat i Kolding-kampen på onsdag, så har vi stadig pladser i bussen samt mulighed for billetter i Kolding, så kom da med og nyd en onsdag-aften i selskab med AHS og AaB Håndbold. I bussen har vi sørget for en særlig jubilæumskonkurrence, ligesom der vil være ciffertips og de sædvanlige drikkevarer og snacks til gode priser. Prisen for turen inkl. billet er 200 kr. for medlemmer og 250 kr. for ikke-medlemmer, og vi skal have din tilmelding senest i morgen. Vi kan da også afsløre, at der har været gang i bannerværkstedet, og den fik ikke for lidt, da bannerne blev lavet.

Back To Top