skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Oven på hvad, der må siges at være en ualmindeligt uskøn affære, kan vi trods alt glæde os over 2 point på kontoen efter 30-27 mod HC Midtjylland i aftenens kamp i Gigantium Arena, der nok engang lagde bane til herrehåndbold efter at have aftjent sin værnepligt ved EM i damehåndbold. Skal vi ikke bare blive enige om, at VI glemmer den kamp og husker de 2 point, mens spillerne lærer, at det ikke er den attitude, man lægger for dagen i en ligakamp?

Vi har dog lige lidt mere, vi gerne vil dele med jer. Først har vi modtaget nedenstående hilsen fra sportsdirektør Jan Larsen – den er til alle vores medlemmer:

“Respekt!

Jeg vil gerne sige en stor tak til jer alle i fanklubben for jeres fantastiske opbakning til AaB Håndbold. Det gælder jo både til kampene i Gigantium og så sandelig også på udebane, ligegyldigt om det er i København eller i Viborg! Derudover har I på det seneste vist jeres store støtte til vores forhåbentlige nye “håndbold set up” til den nye sæson. Der er blevet brugt rigtig mange timer på at sy og tegne de store flotte bannere der har prydet både Gigantium. Det vidner om en kolossal interesse fra jeres side, og jeg lover at vi vil gøre alt for at leve op til jeres fantastiske opbakning.

Vi arbejder i øjeblikket på at sikre at der også i de kommende år bliver spillet top håndbold i Nordjylland. Vi oplever en stor interesse for projektet og det er mit store håb, at vi kan melde positivt nyt ud inden jul. Vi glæder os til at forsætte samarbejdet med jer, og vil ønske jer alle en rigtig god jul!”

Vi siger tak til Jan for den flotte hilsen, og så vil vi også sige tak til alle vores medlemmer, der altid er med til at sikre god stemning, når drengene spiller. Tak for, at I hjælper os på vores mission!

SIDST MEN IKKE MINDST, vil vi gerne slå på (jule)tromme for vores udebanetur mod Team Tvis Holstebro d. 22. december. Der er kampstart kl. 19.30 og afgang fra Aalborg (Gigantium) kl. 17.00. Undervejs vil vi uddele julegaver til alle deltagere på turen, og som Jan Larsen er inde på, så er det uhørt vigtigt, at vi er med på udebane, så vi kan være den 8. mand, der kan sikre os 2 point i en meget vigtig kamp lige inden den lange VM-pause.

Ta’ med os derud for bare 170 kr. eksl. billet – det bliver fedt! (Sidste frist for tilmelding er i morgen d. 15. december)

Back To Top