skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Så oprandt dagen, som man måske har kunne se komme – AaB lader håndbolden glide ud af koncernen fra og med næste sæson. Det skaber naturligvis på det korte plan nogle voldsomme udfordringer for teamet omkring det nu snart forhenværende AaB Håndbold. I AaB Håndbold Support vil vi gerne give vores fulde støtte og tillid til Jan Larsen og Co. Vi har ikke tænkt os at droppe støtten, bare fordi vi får et nyt logo på brystet! Vi har den fulde tillid til, at vi også næste år kan gå til herrehåndbold i Aalborg og støtte drengene, og vi håber, at I vil være med.

Allerede mod Team TVIS viste vi vores støtte til håndbolden i Aalborg ved at bære T-shirts med teksten “Vores BY, Vores HOLD – Herrehåndbold i AALBORG” påtrykt. Disse t-shirts sælger vi for 60 kr., så du også kan udvise din støtte til Jan Larsen samt trænere og spillere, der unægteligt går en speciel halvsæson i møde. Derfor er det også ekstra vigtigt, at vi nu finder stemmerne og stemningen frem og giver dem al den støtte, vi overhovedet kan!

Husk i den sammenhæng, at vi har to hjemmekampe inden for den næste uge og ikke mindst vores tur til Schweiz d. 6. december til Champions League kampen mod Kadetten Schaffhaussen – prisen er som tidligere skrevet kun 600 kr.* for medlemmer. Du kan melde dig til i hallen både mod Lemvig og Valladolid og naturligvis resten af ugen her på hjemmesiden. Vi håber, at du vil med derned og støtte holdet.

Vi ses i morgen til kampen mod Lemvig!
Vores BY, Vores HOLD - Herrehåndbold i AALBORG

Back To Top