skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Så fik vi overstået vores første ordinære generalforsamling – tak til alle de fremmødte. Kort fortalt gik generalforsamlingen godt, og vi kan fortælle at nuværende næstformand Michael Køhler Christensen fik genvalg, ligesom Jesper O. NIelsen (genvalg) og Anna Bache Skov (nyvalg) også blev valgt til bestyrelsen. Vi ser nu frem mod en ny og spændende sæson. Referatet er at finde på vores hjemmeside (www.AaBHS.dk) snarest.

Denne sæson blev småt skudt i gang hertil aften med testkampen mod Flensburg-Handewitt. Kampen bød på et sidste farvel med Sørenn Rasmussen og en mulighed for at se vores nye helte an – vi kan vist roligt sige, at Olof Ask og Ingimundur Ingimundarson (Didi) nok skal komme til at dele nogle knubs ud til vores modstandere i denne sæson! Samtidig ligner Søren Pedersen og Jannick Green en ung og dynamisk målmandsduo, der nok skal kunne løfte arven fra Sørenn. Sidst men ikke mindst bliver det spændende at følge vores unge europamestre Rasmus Carlsen og nytilkomne Tobias Møller i den kommende sæson. Et stort tillykke til dem for øvrigt!

Vi vil også minde om, at det er ved at være oppe over, hvis man ønsker at komme med på vores bustur til Kiel – sidste frist er i morgen torsdag d. 12. august 2010. Turen er fredag d. 20. august med afgang kl. 7.00 – modstanderne er Kiel og Lemgo foran 8.000 tilskuere i Sparkassen Arena i Kiel. Det ER en vild kulisse!

Angående den nye sæson, så arbejder vi på at få busprogrammet på plads så hurtigt som muligt, nu hvor kampprogrammet er blevet offentliggjort. Mere info herom følger snarest!

Back To Top