skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

AaB havde 8 markspillere til rådighed, 9 AaB-fans mod 4500 AGK-tilhængere og en kamp mod grundspillets ubesejrede sejrsherrer. Som Peter sagde inden kampen, så var vi nok i farezonen for et nederlag inden lørdagens kamp i Brøndby Hallen, hvor vi var pisket til at vinde mod KASI-Jespers ubesejrede drenge. Kampen endte som bekendt desværre også i et nederlag, men det var så sandeligt kun på pointsiden, at der var tale om et nederlag. Kampen igennem viste vores 8 spillere sig som fysisk og psykisk stærke mænd, der taktisk havde AGK i sin hule hånd og på imponerende vis fastholdte grebet, så vi med 5 minutter igen kunne tro på overraskelsen og en fortjent sejr, men så gik det galt. Som så mange gange før gik 3-4 fatale fejlkendelser AG Københavns vej i slutminutterne, og så var et storspillende AaB holds præstation usynliggjort i historiebøgerne og visse medier.

På lægterne formåede vi 9 tilstedeværende at larme og støtte holdet i en sådan grad, at det kunne høres såvel på banen som i den anden ende af hallen, der altså var fyldt med 4500 såkaldte AGK-fans, der nok engang fik tilfredsstillet deres underholdningsbehov takket være Cult-piger, gospelshow (der afbrød opvarmningen 20 minutter før kampstart), breakdance, til lejligheden udvalgte spillerjingles, indmarch til Dannebrog og naturligvis det altoverdøvende lydanlæg, der gang på gang overbeviser folk i stuerne om, at der faktisk er god stemning i hallen. Vi beviste det modsatte i dag ved at vi kunne høres! Oven på denne dag må man sige, at Brøndby Hallen mere ligner et hurtigt opbygget sandslot designet af et legesygt barn, end det uindtagelige fort som KASI-Jesper så gerne vil give folk opfattelsen af.

Vi slår AGK i Gigantium Isarena d. 23. april og næste år byder vi dem for alvor op til dans!

Med nederlaget må vi nok fjerne fokus fra en DM-finale og i stedet fokusere benhårdt på 2. pladsen og dermed muligheden for at se næste års interessante trup i europæisk håndbold! Hvis dette skal lykkes, så kræver det fuld opbakning i slutspillets resterende 4 kampe, så HUSK at melde dig til næste lørdags bustur til Holstebro, hvor TTH venter i en kamp, der ganske enkelt skal vindes.

Prisen er 150 kr. eksk. billet for medlemmer og sidste frist for tilmelding er i dag d. 10. april kl. 23.59!

Husk også, at der d. 24. april 2011 er sidste frist for tilmelding til udebaneturen mod Nordsjælland Håndbold d. 30. april. Prisen her er 300 kr. eksk. billet for medlemmer. Kampen SKAL ligeledes vindes og oven på 2 smertefulde nederlag på en uge mod Nordsjælland, så må og skal vi have revanche på denne lørdag.

Oven på dagens flotte præstation er det også oplagt at minde dig om, at du indtil d. 5. maj 2011 kl. 18.00 kan være med til at stemme på Årets AaB’er 2010/2011. Mere info herom findes på hjemmesiden.

Fortsat god søndag!

Back To Top