skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
12 års Jubilæum

12 års jubilæum

12 ÅR !
I dag er det præcis 12 år siden vi stiftede Aalborg Håndbold Support (AaB Håndbold Support)
Mange har været med fra starten, rigtig mange er kommet til undervejs og vi er glade for støtten fra jer ALLE. Tænk hvor langt vi er kommet sammen med klubben på de år. Og i går oprettede vi medlem nr 700. Det er fuldstændig vildt og vi er taknemmelige for den kæmpe opbakning. I eftermiddag skal vi fejre fanklubben med et lille arrangement efter kampen og vi glæder os til at se jer alle.
For 2 år siden fejrede vi vores 10 års jubilæum med en stor fest i Sparekassen Danmark Arena og desværre blev hele verden derefter ramt af Coronaen og derfor er vi først i denne sæson for alvor tilbage. Og vi GLÆDER os til at lave flere minder sammen med dig på hjemme og udebaner i Danmark og Europa.
Hvis endnu ikke en del af fællesskabet, så kig forbi fanboden inden dagens kamp eller på vores hjemmeside
Her er et gensyn med vores jubilæumsfilm fra 2019, den er helt sikkert et gensyn værd 🙂
Back To Top