skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Sammen Står Vi Stærkest – Hver For Sig!

Sammen står vi stærkest – hver for sig!

Kære medlem af Aalborg Håndbold Support 

Vi skriver til jer i en svær tid, hvor håndbold kan virke som et lille, ubetydeligt offer i en langt større kamp, ​​hvor vi sammen – på tværs af klubfarver, lande og sportsgrene – forsøger at flade kurven ud og tage overhånden mod den verserende covid-19 pandemi. For os som Aalborg Håndbold fans betyder dette – som I alle nok ved – at der bliver hverken trænet eller spillet kamp i de europæiske håndboldturneringer. 

Dette er en hård tid, da håndbold for mange af os nok netop er et åndehul og et sted, hvor vi samles væk fra hverdagens trængsel og alarm. Derfor er det vigtigt, at vi alle gør vores til, at vi kommer bedst og hurtigst muligt ud af denne noget underlige periode. I Aalborg Håndbold Support står vi fortsat fuldt bag Aalborg Håndbold, og vi er i tæt dialog med administration ift, hvordan vi alle sammen bedst mulige kommer igennem en håndboldløs tid, der bringer mange udfordringer med sig. Sportsligt er det utrolig dårlig timing med udsigt til et mesterskabsforsvar og fortsættelsen af ​​en imponerende Champions League-sæson!

Mens vi håber, at vi får lov til at se begge disse historier færdigskrevet, så bakker vi også som fanklub fuldt op om alle beslutninger, der tages af såvel Aalborg Håndbold som Divisionsforeningen og EHF. Det håber vi også, at I – vores kære og trofaste medlemmer – vil gøre :-) 

Vi vender snarest muligt tilbage med afstemning om Årets Spiller, der traditionen tro kåres efter grundspillets afslutning. Med den sæson vores drenge har leveret indtil videre, er vi sikre på, at det bliver en tæt og spændende afstemning, som naturligvis skal finde sted uanset, hvordan sæsonen måtte ende. Vi kan ligeledes sige, at den gratis bustur, der skulle have sendt os til BSH (hvis ikke den spilles i denne sæson), naturligvis ryger på programmet i næste sæson, så I fortsat får mulighed for at få glæde af denne flotte jubilæumsgave fra spillertruppen. 

I mellemtiden er der blot tilbage at sige, at vi håber, at I alle passer på jer selv og hinanden i denne tid. Og husk: Sammen står vi stærkest – også hver til sig!

Back To Top