skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Jubilæums Og Juletur

Jubilæums og juletur

Tænk, idag er det præcis 10 år siden, det der dengang hed AaB Håndbold Support så dagens lys. Den første uge fik vi hele 33 medlemmer og vi var både stolte og spændte. Både på medlemssiden og generelt i fanklubben er der jo sket en masse siden. Titler, Tifos, busture, arrangementer og ikke mindst sammenhold er blevet en stor del af Aalborg Håndbold Support, og det vil vi gerne takke jer allesammen for. De første ti år har været en stor fest, og vi glæder os til at se hvad fremtiden vil bringe.

Vi har lavet et lille tilbageblik på de første ti år, som i kan nyde her i landsholdspausen, du kan se filmen her

MEN traditionen tro så indbyder vi også jer alle til en jubilæumstur, hvor busturen er gratis. I år går jubilæumsturen til Skanderborg som vi gæster den 21. december. Kan i huske at de snuppede et point fra os i Jutlander Bank Arena for nogle uger siden? Det skal IKKE ske igen, så derfor skal Skanderborg farves rød. Vi er klar til at starte juleugen op på bedste måde, når bussen byder på julehygge med Ris Ala Mande og pakkespil. Vi håber at rigtig mange vil starte julehyggen sammen med andre Aalborg Håndbold fans i vores julebus. Tilmeld dig her

Back To Top