skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold
Lidt Praktisk Omkring Tilmelding Til Busture/køb Af Billetter

Lidt praktisk omkring tilmelding til busture/køb af billetter

Vi har nu modtaget en del tilmeldinger til busture i vores nye webshopsystem. Og vi har derfor kunne samle nogle af de hyppigste fejl som folk bøvler med.

Samtidig har vi lavet en vejledning til tilmelding, som du kan læse her.

 

  • LOG IND inden tilmelding; Man kan sagtens bestille busture uden at være logget ind, MEN hvis du benytter dit medlemslogin vil du altid kunne finde dine ordrer under “din konto” Samtidig skal du ikke taste alle oplysninger igen og igen. Vi henstiller til at du som medlem benytter dit medlemslogin, opretter du en kunde konto, vil denne blive slettet.
  • Man skal KUN tilmelde sig EN bustur pr ordre! Ordrer med flere busture annulleres.
  • Man skal HUSKE at skrive medlemsnumre på alle deltagere som man bestiller til. Hvis man ikke er medlem men bestiller til en af de ture der er åben for alle, så kan man skrive 9999 som medlemsnummer og navn på de ekstra deltagere i kommentarfeltet.
  • Man skal IKKE betale før man hører fra os, dette tit umiddelbart før eller efter sidste frist for tilmelding. Dette fordi vi nogle gange oplever at billetprisen, busprisen eller kamptidspunktet kan ændre sig.

 

HVIS du har problemer med dit log in kan der være flere grunde, men ofte er det fordi vi ikke din rigtige mailadresse. Får du ikke et nyt password når du beder om det, eller står der at det er en ugyldig bruger så er det formentlig fordi vi ikke har din rigtige mailadresse. Uanset hvilke problemer du har så bedes du kontakte os på info@ahs.dk eller smutte forbi fanboden inden kampene så er vi klar til at hjælpe dig.

Back To Top