skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Sæsonen skydes i gang

En pre-season med svære modstandere og få sejre når på fredag sin ende, når PSG besøger Jutlander Bank Arena! Herefter skyder vi først gang i 888-Ligaen i Silkeborg d. 2. september og siden i Champions League i Flensborg d. 16. september. Isoleret set har vi næppe kunne få sværere opgaver i 1. runde af de to store turneringer, hvor vi håber og ønsker at lege med, hvor det er helt sjovt i denne sæson.

Der bliver derfor behov for maksimal støtte fra lægterne i de to kampe, og p.t. har vi rigtigt mange pladser tilbage i fanbusserne til disse kampe. Der er derfor stor brug for DIN hjælp, så vi sammen kan støtte drengene til en optimal sæsonstart med to svære hold.

Når turen d. 2. september går mod BSV, så er det ikke blot sæsonens første kamp i ligaen. Det er også BSV’s første mulighed for at få revanche for sidste års semifinalenederlag; hvilken bedre mulighed for dem end mod de forsvarende mestre i sæsonens første kamp og hjemvendte Nøddesbos første hjemmekamp? Der bliver fuld knald på JYSK Arena og vi kan godt garantere et håndbolddrama af højeste klasse.

Prisen for busturen er blot 235,- inkl. bus OG siddeplads i JYSK Arena, og der er afgang fra Jutlander Bank Arena kl. 13.30 forud for kampstart 16.10. Ta’ med fanbussen og gør en forskel! Sidste frist for tilmelding er på lørdag d. 26. august kl. 18.00. TILMELD DIG HER.

Når Champions League kastes i gang d. 16. september, så er det med et brag af en kamp; en af de kampe, vi jublede over at få fornøjelsen af, da vi så lodtrækningen. SG Flensburg-Handewitt er et fantastisk håndboldhold, og de har en fænomenal hjemmebane i FLENS Arena. Der er her tale om en håndboldoplevelse af de helt store, og dét med Aalborg Håndbold som den ene deltager! På denne bustur får du således både en uforglemmelig håndboldoplevelse samt muligheden for at være med til at skabe en fantastisk kulisse i en af Europas bedste håndboldarenaer – dét må du ikke gå glip af!

Prisen for busturen er kun 200,- og entrebilletter koster mellem 120,- og 240,- for voksne og 90,- til 150,- for børn! Afgang fra Jutlander Bank Arena er kl. 12.00 med kampstart i Flensborg kl. 17.30 samt grænsehandel på vej hjem. Skyd sæsonen i gang med en af de HELT store håndboldoplevelser denne sæson!! Sidste frist for tilmelding er lørdag d. 2. september kl. 21.00. TILMELD DIG HER.

Vi håber, at vi ses i fanbussen til to uforglemmelige busture :-)

SAMMEN STÅR VI STÆRKEST!

Back To Top