skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Støt Aalborg Håndbold i det årlige Spinning Grand Prix!

Når vi den 19. marts tager imod SC Magdeburg i Jutlander Bank Arena, så afholder Aalborg Håndbold forud for kampen deres årlige Spinning Grand Prix, hvor der indsamles penge til klubben. Penge, der eksempelvis vil gå til talentarbejde og spillerbudgettet – to formål, som vi støtter højt op om i Aalborg Håndbold Support. Derfor kan du, som noget nyt i år, også være med til at støtte Aalborg Håndbolds Spinning Grand Prix!

Aalborg Håndbold Support deltager for første gang med en rytter, og i den forbindelse er det muligt for dig at købe billet til arrangementet inkl. spisning og derigennem give din støtte. Mindste-prisen for billet inkl. spisning er 125,-! Med billetten har du allerede støttet Aalborg Håndbold, men ønsker du at støtte yderligere, så betaler du ganske enkelt blot mere for billetten – al støtte går direkte til Aalborg Håndbold!

Blandt alle, der køber billet til arrangementet trækker vi lod om 4×2 billetter til Afterparty efter kampen, hvor der serveres lidt lækkert mad med fri bar og live musik. Derudover trækkes der lod om et gavekort på 500 kr. til Suncharter, mens den person, der støtter med det højeste beløb ligeledes belønnes med 2 billetter til Afterparty!

Spinning-arrangementet med spisning finder sted fra kl. 17.00 i Carlsberg Caféen forud for kampstart kl. 18.30. Ønsker du at deltage, så skal du skrive til info@aahs.dk senest den 15. marts kl. 18.00. I mailen skal du skrive fuldt navn på de deltagere, du ønsker at tilmelde samt, hvor meget du ønsker at give for billetten. Du vil høre fra os inden for ca. 24 timer angående betaling.

Kan du ikke deltage i spisningen, men ønsker du stadig at støtte Aalborg Håndbold? Så kan du støtte med 50 kr., som start-pris. For at støtte på denne måde, bedes du ligeledes skrive til info@aahs.dk senest 15. marts kl. 18.00. Gør venligst tydeligt opmærksom på, at du IKKE ønsker at tilmelde dig spisning.

Vi glæder os til at se dig til en festlig dag i Gigantium, hvor vi forhåbentligt kan være med til at gøre en forskel for Aalborg Håndbolds talenter og kommende spillere!

Back To Top