skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

1. pladsen skal forsvares – TO busture til 150,-!

Med weekendens dramatiske sejr i Gudme over GOG deler vi lige nu 1. pladsen med Aarhus! Selvom det først tæller i slutspillet, så er det nu altid rart at ligge nummer 1! Vi skal gøre alt for at beholde pladsen, og derfor gælder det bl.a. om at vinde den svære udekamp mod Team Tvis Holstebro den 23. oktober!

Samtidig spiller vi også mod TTH i pokalturneringen, hvor vi med en sejr i Gråkjær Arena kan sikre os deltagelse i Final 4. Dét ville samtidig være en sød hævn oven på sidste års Final 4 i Aalborg, hvor TTH på smertefuld vis slog os ud i semifinalen. Dét vil vi have revanche for!

Den 23/10 fejrer vi 6 års jubilæum i Aalborg Håndbold Support​, og derfor giver vi busturen! Den 29/10 er det Aalborg Håndbold​, der er den glade giver af bussen, så vi kan sikre endnu en Final 4 deltagelse ovenpå sidste års skuffelse! Derfor skal du kun betale 75 kr. pr. billet :-)

Vær med til at gøre en forskel, vær med til at sikre 2 point og en pokalsemifinale, vær med i centrum af en usammenlignelig stemning! Tilmeld dig de to busture lige her!

Back To Top