skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Tak for endnu en fantastisk sæson!

Først og fremmest vil vi sige dig tusind tak for din støtte i den netop afsluttede sæson – både til os og til Aalborg Håndbold. Selvom det ikke blev til medaljer, så har det på mange måder stadig været en mindeværdig sæson! Vi har fejret vores fem års jubilæum og vi nyder fortsat medlemsfremgang; det er helt fantastisk :-) Samtidig var vi igen værter ved Final 4, der – på trods af sportslig skuffelse – var en stor succes for Aalborg Håndbold, bl.a. takket være Aalborg Håndbold Supports mange medlemmer! Vi mødte FC Barcelona for anden sæson i træk og var dermed igen blandt de 16 bedste i Europa, og sidst men ikke mindst har vi set flere af de unge spillere blomstre i en sådan grad, at vi næsten ikke kan vente til næste sæson!

Bestil eller forny sæsonkort i fanområet
…Det håber vi heller ikke, at I kan! I den forbindelse skal du huske, at det er nu, hvis du vil forny eller bestille sæsonkort gennem Aalborg Håndbold Support, hvis du vil sidde i fanområdet, når Aalborg Håndbold slår dørene op for den nye sæson i den nye Jutlander Bank Arena, hvor tribunerne står klar efter sommerpausen.

For at forny eller bestille sæsonkort skal du blot skrive til info@aahs.dk (husk at skriv din nuværende plads, hvis du skal forny!). Prisen for sæsonkort, der bestilles gennem os er 1.600 kr., og således sparer du minimum 100 kr. ved at sidde sammen med fanklubben og nok engang være med til at sikre, at vi har Danmarks bedste hjemmebane!

Book et møde med Jutlander Bank og støt AHS
Sidst men ikke mindst skal vi minde om, at Jutlander Bank netop nu kører et tilbud, hvor du kan være med til at støtte Aalborg Håndbold Support. Således skal du blot booke og afholde et møde med Jutlander Bank inden den 30/6, så støtter de vores arbejde med 250,-!

Til sidst vil vi blot ønske jer alle en fabelagtig sommerferie! Vi ses til den nye sæson i Jutlander Bank Arena – sammen er vi stærkest :-)

Back To Top