skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Se Danmark-Polen med andre Aalborg-fans

Det er efterhånden en tradition, at fans af Aalborg Håndbold mødes og ser en af det danske herrelandsholds slutrunde-kampe i løbet af januar. Nogle gange har det været i forbindelse med en forsinket julefrokost, men i år bliver et mere afslappet arrangement, der finder sted i forbindelse med Danmarks afsluttende puljekamp mod Polen lørdag den 24. januar kl. 19.00.

Programmet for aftenen er:

18.30: Dørene åbnes til klublokalet i Gigantium

19.00: Danmark-Polen på storskærm

ca. 20.30: Kaffe og kage

I løbet af aftenen vil der blive serveret chips, kaffe/te, kage, vin samt én øl/sodavand pr. person – yderligere kan tilkøbes til 10,-/stk. Det er gratis at deltage i arrangementet, der udelukkende er for medlemmer af Aalborg Håndbold Support.

Af hensyn til plads og kage-bagning bedes I tilmelde jer på info@aahs.dk senest onsdag den 21. januar kl. 18.00.

Vi glæder os til at se jer! :-)

Back To Top