skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Referat fra generalforsamling og invitation til udvalgsmøde

Igen tak for sidst til alle, der deltog i vores generalforsamling i torsdags! Vi var rigtigt glade for fremmødet på en dag, der foruden generalforsamlingen også bød på et skønt pre-season arrangement i selskab med Jan Larsen, Jesper Jensen, Morten Slundt og Håvard Tvedten, der havde masser af interessante, sjove og spændende ting at fortælle.

Referat fra generalforsamlingen kan læses lige her.

Invitation til informationsmøde om udvalg og frivilligt arbejde

I forlængelse af generalforsamlingen informerede vi også om vores nye frivillighedstiltag og de fire udvalg, som vi opretter i den sammenhæng. Vi modtog masser af positiv feedback på aftenen, og flere af jer har også henvendt sig til os efterfølgende med kommentarer og spørgsmål.

For at få skudt gang i dette, inviterer vi hermed til uforpligtende informationsmøde den 11. september kl. 17.00 i klublokalerne i Gigantium. Her vil vi være vært ved lidt let at spise og drikke, og det vil være muligt for dig at stille alle de spørgsmål, du har om vores udvalg. Du kan også høre ekstra information om dem, og naturligvis melde dig ind i et udvalg, hvis du ønsker det.

Der vil være særlige Aalborg Håndbold Support caps til de første fremmødte!

Vi håber at se dig og glæder os til en udbytterig aften, der forhåbentligt kan bane vejen for et endnu bedre Aalborg Håndbold Support i fremtiden.

Back To Top