skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Pre-season kamp mod CL-mestrene!

D. 1. juni vandt SG Flensburg-Handewitt Champions League efter blandt andet at have mødt os i gruppespillet. Nu kalder Flensborg igen på Aalborg Håndbold, når der spilles pre-season kamp i Flens Arena fredag den 15. august kl. 19.00!

Vi har tidligere været på pre-season ture til Kiel, og vi arrangerer derfor naturligvis også bustur til denne kamp, der nok skal blive en stor oplevelse, når Flensborg også skyder sæsonen i gang med at byde velkommen til en række nye stjerner – heraf en særlig svensker, som vi jo også lige kan hilse på så.

Der vil være indlagt indkøb ved grænsen på enten ud- eller hjemrejse.

Priser for busturen (inkl. entre):
Medlemmer: 350,-
Ikke-medlemmer: 400,-

Tilmeld dig busturen her. Sidste frist er fredag den 8. august 2014.

 

Back To Top