skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Sidste informationer før sommerferien

Hejsa

Vi er næsten klar til at gå på sommerferie, men inden da har vi lige nogle sidste informationer at dele med jer!

Årets frivillige 2013/2014

Næste sæson sætter vi ekstra stort fokus på frivilligt arbejde i Aalborg Håndbold Support. Imidlertid tyvstarter vi lidt på dette fokus med at kåre “Årets Frivillige 2013/2014”, og her er det op til jer at nominere en, du synes er værdig til denne udmærkelse! For at komme i betragtning til det skal personen opfylde en eller flere af disse kriterier:

  • Yder en ekstraordinær indsats som frivillig
  • Medvirker til et godt miljø og sammenhold i Aalborg Håndbold Support
  • Er positiv og initiativrig
  • Gør en indsats for synliggørelse af Aalborg Håndbold Support

Indstil den person, du synes fortjener dette, senest den 15. august 2014. Skriv til info@aahs.dk, skriv “Årets frivillige” i emnefeltet og giv din begrundelse for, hvorfor netop denne person fortjener at blive “Årets Frivillige 2013/2014”, som kåres i forbindelse med vores generalforsamling ultimo august 2014.

Nyt ungdomsmedlemskab

Gældende fra den nye sæson tilbyder vi også et nyt ungdomsmedlemskab, der betyder at alle under 15 år kan blive medlem af Aalborg Håndbold Support for blot 50 kr. om året. Vi håber hermed at få endnu flere af fremtidens Aalborg Håndbold fans med allerede nu! Så kender du nogle unge, der elsker at komme i Gigantium, så kan de nu opnå alle fordelene ved at være medlem af Aalborg Håndbold Support til en super (lommepenge-venlig) pris! :-)

OBS! Er du allerede medlem af Aalborg Håndbold Support og under 15 år? Skriv til os på info@aahs.dk og oplys gerne din fødselsdato, så ændrer vi dit medlemskab.

God sommerferie

Nu kalder sommerferien så for vores vedkommende. Vi er på sommerferie fra den 23. juni til den 25. juli 2014. I denne periode kan vi udelukkende træffes på mail, og vi kan ikke garantere for svartiden. Skulle der opstå situationer, der kræver, at vi skal på banen (evt. udebaneture), så skal vi naturligvis nok  give lyd fra os! Hold øje med Facebook og hjemmesiden :-)

Indtil da vil vi blot ønske jer allesammen en rigtigt god sommer! Vi glæder os til, at vi ses igen til en ny, spændende sæson, der unægteligt bliver endnu et spændende kapitel i historien om Aalborg Håndbold! Vi glæder os til at se dig, en masse frivillige og en masse unge i Gigantium, når sæsonen kastes i gang igen!

God sommer :-)

 

Back To Top