skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Præsentation af ny frivillighedsstrategi

I marts lavede vi en strategiplan for Aalborg Håndbold Support. Denne samt yderligere officielle dokumenter kan nu læses her.

En af de vigtige brikker i vores fremtidige strategi for vores arbejde er et større fokus på og arbejde med frivilligt arbejde. Dette har vi nævnt tidligere, men vi er nu klar til at præsentere vores fulde frivillighedsstrategi for jer. På denne måde kan I gå og tænke over det henover sommeren, før vi for alvor skyder gang i arbejdet i forbindelse med vores generalforsamling i slutningen af August.

Vores helt store mål med denne frivillighedsstrategi er naturligvis at involvere så mange af jer som muligt i vores arbejde og i den måde, hvorpå vi driver vores fanklub. Vi vil være en fanklub, hvor der er plads til alle, og hvor alle har en aktiv rolle i, hvordan vi støtter Aalborg Håndbold. Derfor præsenterer vi nu en række muligheder, hvorigennem du kan få ikke såvel indflydelse som ansvar i forhold til vores arbejde. Dette kan være igennem frivilligt arbejde i forbindelse med kampe eller ved at blive medlem i et af vores fire udvalg:

  • Aktivitetsudvalg
  • Busudvalg
  • Sponsorudvalg
  • Stemningsudvalg

Fire udvalg der får direkte indflydelse på vores fremtidige arbejde og fire udvalg, hvori vi håber at se mange af jer fra den nye sæson.

Du kan læse meget mere om hele frivillighedsstrategien og detaljeret beskrivelse af de fire udvalg på: http://www.aahs.dk/frivillig!

Back To Top