skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Sidste punktum for sæsonen sættes den 1. juni – vær med!

Den 1. juni sætter vi det sidste punktum for denne utrolige sæson i Aalborg Håndbold Support, når vi holder vores årlige afslutningsfest! Den skarpe håndboldelsker er nok hurtig til at bemærke, at dette også er datoen for årets Champions League finale i Köln. Dette er naturligvis ikke tilfældigt – i en sæson, hvor vi selv var blandt de sidste 16 i den største af alle turneringer, så er det passende, at vi slutter sæsonen af med sammen at se finalen :-)

Derfor vil vi gerne se jer på O’Learys i Jomfru Ane Gade fra kl. 15.00, hvor vi starter med at se bronzekampen (kl. 15.15), hvorefter vi spiser og til sidste ser den helt store finale kl. 18.00.

I dagens anledning har O’Learys lavet et særligt finaletilbud til deltagerne i vores afslutningsfest. Du får således en valgfri burger/pastaret/salt samt en valgfri dessert for kun 149 kr.. Se menuen her. Desuden gives der 15% på alle drikkevarer. (Det er naturligvis også muligt at bestille andre retter – dette gøres blot derinde på dagen)

Ønsker du at deltage i arrangementet, så skal vi have din tilmelding senest torsdag den 29. maj til info@aahs.dk. OBS! Ønsker du at gøre brug af det særlige tilbud, så bedes du venligst angive din bestilling i forbindelse med din tilmelding.

Vi håber at se dig til en festlig afslutning på endnu en fantastisk sæson i jeres selskab i diverse haller i Danmark og Europa :-)

Back To Top