skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Vær med når eventyret fortsætter – køb sæsonkort nu!

Efter en sæson, der har budt på alt fra store Champions League oplevelser mod Flensburg, Hamburg og Barcelona til en tung periode i den hjemlige liga i februar-marts, står vi nu tilbage med blot én kamp. Den afgørende DM-finale. Skal sæsonen være sensationel eller blot fantastisk? Dét spørgsmål bliver besvaret på fredag i Kolding.

Dette er på mange måder en skillelinje – ikke nok med, at sæsonen ser sin ende, så tager vi afsked med 7 store profiler på banen såvel som på trænerbænken. Næste sæson bliver et HELT nyt kapitel i eventyret om Aalborg Håndbold. Jesper Jensen kommer ind på trænerbænken og med sig tager han profiler som Bundesligaspillerne Guardiola og Gustafsson til bagkæden. Ja, næste sæson skal nok blive mindst lige så vild som denne!

Derfor vil vi også håbe at se dig i Gigantium næste år og naturligvis gerne sammen med resten af fanklubben i vores fanhjørne. Vi har hjemme i Blok E på Jutlander Tribunen i Gigantium Arena, og vi kan tilbyde en særlig pris for dit sæsonkort, hvis du bestiller i denne blok og bestiller gennem os. Prisen for dit sæsonkort vil være 1.600 kr., og du sparer dermed minimum 100 kr. på dit sæsonkort. Husk, at hjemmekampe i slutspillet samt enten CL eller EHF Cup også er inkluderet i prisen.

Ønsker du at være med til at skabe en unik stemning til Aalborg Håndbolds hjemmekampe i såvel Danmark som Europa, så følg nedenstående fremgangsmåde og få et sæsonkort hos Aalborg Håndbold Support:

1. Skriv en mail til info@aahs.dk med hvor mange sæsonkort, du ønsker.
2. Skriv dit medlemsnummer, samt fulde navn, adresse og e-mailadresse.
3. Ved gentegning af sæsonkort bedes du oplyse din nuværende plads samt sæsonkortnummer ved bestilling. Er du ny i Blok E og ønsker en bestemt plads? Så skriv dit ønske i mailen. Vi kan ikke garantere, at vi kan opfylde disse ønsker, men vi vil gøre vores bedste.
4. Senere på sommeren sender vi informationer om betaling af sæsonkortet.

Sidste frist for køb af sæsonkort gennem Aalborg Håndbold Support er d. 3. juni 2014.

Læs alt om sæsonkort hos Aalborg Håndbold her.

Vi er klar til finalen på fredag, og vi er lige så klar til en ny, interessant sæson efter sommerpausen. Vil du være med i næste kapitel i eventyret om Aalborg Håndbold?

Back To Top