skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

VI ER I DM-FINALEN – TA’ MED TIL KOLDING!

VI ER I DM-FINALEN! For andet år i træk står vi i DM-finalen, for andet år i træk er modstanderen KIF Kolding København og for andet år i træk skal vi spille den afgørende finalekamp på udebane. Dér ophører lighederne så også – i år skal finalen nemlig spilles i Kolding!

Her ved vi af erfaring, at stemningen kommer på kogepunktet, og vi i den grad får kamp til stregen på banen! Derfor SKAL vi have så mange som overhovedet muligt med til Kolding Store Bededag, hvor slaget står kl. 21.15!

Vi skal forhåbentligt naturligvis forsvare en føring fra første finale på fredag i Aalborg, men vi kan næppe regne med, at noget på nogen måde er afgjort inden denne anden finale. Derfor bliver vores opbakning vigtigere end nogensinde før! Sidste år ejede vi Brøndby Hallen, og i søndags var vi med til at sikre semifinalesejren i Skjern. Dette skal vi gøre igen denne fredag aften, og så tager vi guldet med hjem til Aalborg, hvor det fortjent kan blive en sæson mere. Er du enig?

Så tag med til Kolding :-) TILMELD DIG HER

Priser for busturen:
Medlemmer: 150,-
Ikke-medlemmer: 200,-
Siddeplads: 210,-
Ståplads: 160,-

(Tilmelding er bindende, og billetterne fordeles efter først-til-mølle. Vi får næppe ret mange billetter, så skynd dig, hvis du vil være med til at forsvare mesterskabet!)

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER TORSDAG D. 8. MAJ KL. 20.00 – herefter er salget helt lukket, da Kolding herefter sælger eventuelt overskydende billetter.

TILMELD DIG HER

Back To Top