skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Info om bustur til semifinalen

Så er vi klar med alt information omkring busturen til den anden og altafgørende semifinale i Skjern søndag den 4. maj kl. 17.05!

Der venter helt sikkert et ekstremt intenst opgør oven på en formentligt spændingsfyldt første semifinale i Aalborg på søndag. Der bliver derfor brug for fuld opbakning på lægterne, hvor vi – især i Skjern Hallen – så mange gange før har vist os som den berømte 8. mand! Da der naturligvis forventes fuldt hus, så har vi kun et begrænset antal billetter til rådighed, og vi opfordrer derfor folk til at tilmelde sig hurtigst muligt :-)

Prisen for busturen er kun 150,- for medlemmer og 200,- for ikke-medlemmer, mens billetter koster 175,- for siddepladser og 70,- for ståpladser. Siddepladser fordeles efter først-til-mølle og er stærkt begrænsede. Så vil du være sikker på de bedste pladser i hallen, så tilmeld dig med det samme, mens vi fortsat har nogle siddepladser tilbage!

Tilmelding til kampen sker lige her.

Sidste frist for tilmelding er mandag den 28. april kl. 18.00, men vi vil igen opfordre til at tilmelding sker hurtigst muligt af hensyn til billetsituationen.

VI SES I GIGANTIUM PÅ SØNDAG!

Back To Top