skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

STOR medlemskonkurrence!

Vi er i rigtigt godt humør ovenpå den fantastiske sejr i Silkeborg i går mod BSV! Derfor laver vi nu en stor påskekonkurrence for alle nuværende og nye medlemmer :-)

Blandt præmierne er der en Aalborg Håndbold spilletrøje (sponsoreret af NEAS Energy), flere fantrøjer, rejsesæt, kopper og keyhangers! Reglerne er ultrasimple:

ALLE, der er medlem af Aalborg Håndbold Support*, når kampen mod SønderjyskE fløjtes i gang kl. 17.10 den 17. april i Gigantium, deltager i konkurrencen! Du skal ikke svare på nogle spørgsmål eller foretage dig andet end at være medlem af fanklubben :-) Nemt, ikke?

Er du allerede medlem, så skal du altså bare læne dig tilbage og krydse fingre op til lodtrækningen. Er du IKKE medlem af Aalborg Håndbold Support endnu, så har du flere muligheder:

1. Tilmeld dig her på siden og betal dit medlemskab inden SønderjyskE-kampen. Det koster kun 100,- for et helt kalenderår, så du er allerede klar til næste sæson ved at tilmelde dig nu :-)

2. Til pre-game arrangementet i Carlsberg Caféen vil det ligeledes også være muligt at tilmelde sig fanklubben. Her modtager vi betaling såvel kontant som via Mobile Pay.

Vinderne vil blive trukket i 1. halvleg af kampen mod SønderjyskE og vil få besked umiddelbart herefter.

* Man deltager IKKE i konkurrencen, såfremt man er i kontingentrestance ved kampens start.

Back To Top