skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Dato på slutspillets sidste busture!

Så fik vi endeligt bekræftet datoerne for de to sidste busture i slutspillet til kampene mod BSV og KIF Kolding København. De spilles hhv. den 10. april og 21. april! Tilmeld dig begge ture på http://www.aahs.dk/busture

Den 10. april kl. 18.45 kastes slutspillet således i gang igen, når vi gæster JYSK Arena i Silkeborg med revanche på menuen overfor Kjelling og co.! De har været alt andet end imponerende i løbet af hele sæsonen og sikrede sig således først 8. pladsen i sidste runde af grundspillet! Alligevel ligger de nu lunt i svinget efter sejre over os og SønderjyskE i de tre første kampe i slutspillet! Hvis vi vil i semfinalen, så SKAL vi sejre i denne kamp :-)

Det bliver klart nemmere med talstærk opbakning fra lægterne, så ta’ med fanbussen til kampen og vær med til at gøre en forskel! Sidste frist for tilmelding til denne bustur er den 7. april kl. 8.00! Turen inkl. billet kan fås få kun 225,- for medlemmer og 275,- for ikke-medlemmer!

TILMELD DIG TUREN HER

I sjette og dermed sidste slutspilskamp d. 21. April kl. 17.10 gæster vi KIF Kolding København, der for en sjælden gangs skyld byder inden for HJEMME i Kolding! Det bliver stort at komme tilbage til denne hal, men det gør unægteligt også opgaven sværere! Mens vi altid har kunne dominere Brøndby Hallen, så ved vi, at Trefor Arena i Kolding kan være blandt landets bedste, og vi skal derfor have ALLE mand til Kolding denne 2. Påskedag, hvis vi skal have 2 point med hjem, der potentielt kan være påkrævet for en semifinale!

Så drag med os ud i landet og vær med til at sikre semfinalepladsen! Turen koster 150,- for medlemmer og 200,- for ikke-medlemmer, mens billetter koster 110,- og 120,- for hhv. stå- og siddepladser. Sidste frist for tilmelding er den 14. april kl. 8.00!

TILMELD DIG TUREN HER

HUSK, at du får 50% rabat på BSV-turen, såfremt du tilmelder dig begge ture! Vi glæder os til at se dig i busserne – lad os sammen sikre endnu en semfinale! :-)

Back To Top