skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Se udekampen mod Barcelona med Aalborg Håndbold Support!

Den 29. marts kl. 20.30 spiller vi i Champions League returkampen ude mod FC Barcelona. Her skal vi naturligvis forsvare en føring ovenpå første kamp i Giganitum ;-)

Vi har – som allerede meddelt en del af jer – desværre ikke haft mulighed for at arrangere en tur til kampen af såvel logistiske som økonomiske årsager. Vi har dog hele tiden ønsket at lave et arrangement, så vi alle kunne se den store kamp sammen. Det er vi nu glade for at kunne invitere jer til!

Vi har lånt klublokalet i Gigantium, og det er vel de helt rette lokaler at se denne kamp i :)

Arrangementet begynder kl. 18.00 den 29. marts, hvor der vil blive serveret en lækker menu leveret af Frilandsvejens Slagter i Hjørring. Menuen vil være:

  • Langtidsbrassieret nakkesteg og farseret kalkun
  • Flødekartofler med urter og baconkartofler
  • Honningmarinerede rodfrugter og vildt salat (ananas, æbler, porrer og dressing)
  • Flutes

Prisen for deltagelse, der inkluderer denne menu samt én drikkevare er blot 100 kr. Vi vil sælge yderligere øl/vand/vin til gode priser. Pga. lokalets størrelse har vi kun et begrænset antal pladser, så det handler om at få sig tilmeldt :)

Vil du være med til at se klubbens største udekamp sammen med alle os andre? Så tilmeld dig dette arrangement ved at sende en e-mail til info@aahs.dk senest den 24. marts kl. 10.00! Der er som sagt kun et begrænset antal pladser.

Back To Top