skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Nyt bestyrelsesmedlem og referat af bestyrelsesmøde

Midt i al travlheden med slutspil, busture og Barcalona-kampen, har vi i bestyrelsen d. 5. marts afholdt bestyrelsesmøde med følgende overskrifter:

  • Planlægning af detaljer for busture og slutspil 2014.
  • Generalforsamling 2014/2015.
  • Regnskab.
  • AHS’ indsats med hjælp i Carlsberg Caféen og VIP’en.
  • Code of Conduct, strategiplaner og frivillighedsstrategier (især dette opfordres alle til at læse).
  • Nyt bestyrelsesmedlem.

Det fulde referat kan læses her: http://aahs.dk/om-fanklubben/referater/bestyrelsesmode-d-0403-2014-kl-1700-i-gigantium-aalborg/ 

Som det også fremgår af referatet har vi måttet erkende, at mængden af arbejde efterhånden overstiger hvad vi fem i bestyrelsen kan klare. Derfor har vi jf. AHS’ vedtægter § 7 afsnit 3 valgt at besætte én af de to ledige pladser i bestyrelsen, som pr. 5/3 2014 besættes af Zita Jensen. Det sker som et led i vores strategiplaner, hvor flere hænder, frivilligt arbejde og input udefra er nødvendigt, hvis vi skal fortsætte arbejdet med at (for)blive Danmarks bedste håndboldfanklub. Jf. AHS’ vedtægter er Zita på valg til næste generalforsamling, hvor hun officielt skal vælges ind i bestyrelsen.

Så snart arbejdet med de forskellige strategiplaner, frivillighedsstrategier og udvalgsbeskrivelser er færdige, offentliggøres det her på web og fremsendes via nyhedsbrevet. Slutteligt vil vi gerne takke for al den ros, som vi fik op til bestyrelsesmødet – det er altid dejligt :-)

P.s. Husk nu at tilmelde jer busture til slutspillet!

Back To Top