skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

KÆMPE slutspilstilbud på busture

Slutspilsgruppen har været kendt siden mandag, og NU er vi klar med busture til alle tre udekampe! Det fejrer vi med et fantastisk tilbud, hvis du skal med på mere end en af turene! Således får du enten:

ALLE 3 BUSTURE OG FÅ DEN BILLIGSTE GRATIS!

ELLER

2 BUSTURE MED 50% RABAT PÅ DEN BILLIGSTE

Dette tilbud gælder KUN medlemmer af Aalborg Håndbold Support. Begge tilbud gælder KUN frem til den 2. april. OBS! Melder du dig til de to sidste ture og bliver forhindret, såfremt datoen flyttes, så refunderer vi billetprisen frem til dagen før sidste frist for tilmelding for den pågældende bustur. OBS!

Tilmeld dig alle tre busture LIGE HER: http://www.aahs.dk/busture

Tre svære opgør – kræver FULD opbakning

Slutpillet kastes i gang med en af gruppens klart sværeste kampe! I Sønderborg venter SønderjyskE, der altid er en stor mundfuld på den larmende hjemmebane. Vi kommer til kampen med revanche til gode efter SønderjyskE i februar blev det første ligahold i 28 kampe, der vandt i Gigantium!

Selvom fristen er kort, så håber vi, at rigtigt mange af jer tager med på denne bustur og sætter slutspillet i gang med et brag! I Skansen i Sønderborg er det altid vigtigt, at vi har FULD opbakning til drengene – giver vi det, så er chancen for at have 3 point efter den første kamp meget større.

Turen koster 175,- for medlemmer og 225,- for ikke-medlemmer eksk. billet. Sidste frist for tilmelding er 08.00 den 10. marts.

Efter en lille pause i slutspillet skydes slutspurten i gang med en udekamp mod den sovende kæmpe BSV. Det er svært at vide, hvad de har at skyde med i slutspillet – én ting er dog sikkert: de vil gøre alt for at drille de forsvarende mestre og på dagen kan de slå alle!

Derfor er det vigtigt, at vi får så mange mand med denne dag som overhovedet muligt! Vil du være med til at vise, hvorfor Kjelling traf det helt forkerte valg? Så er dette busturen, du ikke må gå glip af!

Turen koster 125,- for medlemmer og 175,- for ikke-medlemmer eksk. billet. Sidste frist for tilmelding er den 4. april. Vi kender ikke endelig spilledato på kampen.

Endeligt skal vi retur til Kolding! Efter (aaaalt for) mange kampe i Brøndby mod KIF Kolding, så ser det endeligt ud til, at vi igen skal en tur til Trefor Arena i Kolding til slutspilskampen! Det gør alt andet end lige kampen federe, men også noget sværere!

Mens vi har domineret godt og vel alle kampene i Brøndby (selvfølgelig med finalen som højdepunktet), så ved vi, at KIF hjemme i Kolding har et fantastisk publikum, og det kræver talrigt fremmøde fra jer, hvis vi skal heppe drengene til 2 vigtige point i denne påske-kamp! Derfor skal du med :-)

Turen koster 150,- for medlemmer og 200,- for ikke-medlemmer eksk. billet. Sidste frist for tilmelding er den 11. april. Vi kender ikke endelig spilledato på kampen.

TILMELD DIG ALLE TRE BUSTURE HER OG FÅ DEN BILLIGSTE GRATIS!

Det bliver et hæsblæsende slutspil krydret med 2 kampe mod Barcelona i Champions League! Lad os bare sige, at der bliver fuld brug for DANMARKS BEDSTE FANS i den næste måned :-) VI håber, at I er klar – dét er vi i Aalborg Håndbold Support!

Vi ses i Gigantium og i busserne :-)

Back To Top