skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Fanklubben har fået nyt telefonnummer

Vi er efterhånden blevet rigtigt mange medlemmer i Aalborg Håndbold Support, hvilket er fantastisk fedt! Dertil kommer stor generel interesse for vores arbejde – også fra folk, der endnu ikke er medlemmer af fanklubben. Alt dette betyder, at vi får rigtigt mange henvendelser fra jer. For bedre at kunne styre dette, så har vi nu oprettet et særligt telefonnummer til fanklubben :-)

Fremover kan vi således kontaktes på telefon 42 66 02 20. Vi opfordrer til, at alt fremtidig kontakt til fanklubben sker på dette nummer eller digitalt via vores Facebook-side eller mail info@aahs.dk. Dette vil gøre arbejdet nemmere for os, og dermed også jeres oplevelse endnu bedre :-)

Ny betalingsmulighed

Sammen med vores nye telefonnummer introducerer vi også muligheden for fremover at betale med MobilePay. Ved at benytte app’en MobilePay (fås både til iOS og Android) kan du fremover betale eksempelvis kontingent, busture og lignende direkte fra din mobiltelefon.

Vi sender naturligvis de nødvendige informationer med, når du skal betale noget. Hvis du ikke allerede har MobilePay, så kan app’en hentes gratis i enten App Store eller Google Play.

Det er naturligvis også stadig muligt at betale med en simpel bankoverførsel :-)

Spørgsmål stilles på mail, i hallen i morgen eller til vores nye telefonnummer, der altså var 42 66 02 20.

Back To Top