skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Vind 4000 Euro til Aalborg Håndbold Support!

Vi har af Velux (hovedsponsor for EHF Champions League) fået muligheden for at vinde intet mindre end 4.000 EURO til Aalborg Håndbold Supports arbejde! Dette gennem en stor fan-konkurrence, som de har introduceret til deres online Champions League managerspil :-) For at vinde pengene har vi dog brug for din hjælp!

De udlodder nemlig 2.000 EUR til fanklubben af det hold med flest fans i manager-spillet og yderligere 2.000 EUR til den fanklub, der får det bedste resultat i managerspillet, så vi skal have dig til at spille med i det sjove og naturligvis GRATIS manager-spil.

Her er hvad du skal gøre:

1. Gå ind på denne hjemmeside: http://manager.handballenergy.com/en/ehf-champions-league-2013-2014

2. Opret dit hold ved at trykke på “Make your team now”

3. Sætte dit hold (du har 50.000.000 fiktive euros at købe spillere for)

4. Når du har sat dit hold, så skal du registrere dig som fan af Aalborg Håndbold ved at klikke på “My Team” i menuen og vælge håndbold som vist på dette billede:

Når du har gjort dette deltager du i manager-spillet og kan være med til at sikre os lidt ekstra penge til fede fan-aktiviteter :-) OBS! Næste runde begynder i morgen (12.02) 20.55 – opret dit hold inden da!

Held og lykke med spillet – og kunne det ikke være fedt med en sejr til et AHS-medlem?

P.S. Vi har oprettet en AHS-liga – bare søg på “AHS League” og bliv en del af vores egen lille turnering :-)

Back To Top